|
Deirh
Uživatel
|
Zaslal: pá, 5.květen 2006, 15:30 |
|
|
|
Oki, d12045 ;p
Na frontpagi jsem pridal finalni informace.
Od soboty nebudu na netu k dostizeni, takze kdyztak mobil. Ale v pripade neocekavane udalosti (UFO, Armageddon, spravne fungujici stat) bych se sem snad pres GPRS nejak dokodrcal.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Seqoy
Uživatel
|
Zaslal: po, 8.květen 2006, 22:15 |
|
|
|
Uzasne, znovu, au, boli me v krku:) 4 hodiny SingStaru a trochu DDR nezitim, opravdu super a vubec zkuste zpivat, kdyz vam do toho ostatni "zpivaji" pisen v ceskem prekladu a to ani nemluvim o hlaskach jako : "Jaky casti ma bible" "Prece uvod, stat a zaver" "Ona ma bible uvod ?!"
a abych nevynechala trestani "cheatovani" kdyz nezpivate slova, ale treba "bla bla bla" (vid, WerKu ? :)), tak pozor na Deirha, abyste nedostali katanou po hlave:)
|
|
| | |
Sniper
Support team
|
Zaslal: po, 8.květen 2006, 23:23 |
|
|
|
Seqoy napsal: | Uzasne, znovu, au, boli me v krku:) 4 hodiny SingStaru a trochu DDR nezitim, opravdu super a vubec zkuste zpivat, kdyz vam do toho ostatni "zpivaji" pisen v ceskem prekladu a to ani nemluvim o hlaskach jako : "Jaky casti ma bible" "Prece uvod, stat a zaver" "Ona ma bible uvod ?!"
a abych nevynechala trestani "cheatovani" kdyz nezpivate slova, ale treba "bla bla bla" (vid, WerKu ? ), tak pozor na Deirha, abyste nedostali katanou po hlave:) |
Ta hlaska padla pred domem Deirha, Ne behem zpivani!
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |