|
| Vhodny gamepad na stavbu | |
Trin
Anonymní
|
Zaslal: so, 12.březen 2005, 3:00 |
|
|
|
vyhlasuji soutez o to, kdo nalezne gamepad takovychto parametru:
- obvykla cena (kolem 500,-)
- usb (podle me dobry standard)
- prodavany v soucasne dobe
- nezavisla funkcnost 9 tlacitek - jedno jakych, ale museji fungovat na jednu zem (soucasne gamepady maji zemi vice a ostatni zarizuje procesor v gamepadu)
a mohli bychom sestavit zebricek. zatim tedy vypada takto:
1. logitech wingman precision - 7 tlacitek
Charlie_CZ taky pouzival tenhle (co jsem koukal na fotky), takze tam novinky nebudou. Lidi nebojte se experimentovat, radi se vsichni poucime (pro zjisteni, kolik tlacitek je nezavislych je samozrejme potreba gamepad rozmontovat a tim prijit o zaruku - jen pro odhodlane).
Vyhody: s timto padem by pak sly hrat vsechny varianty na jednom hardpadu (3DDX, pump it up a hlavne techno-motion - to bych fakt bral, ale 7 tlacitek je malo)
PS: vzhledem k tomu, ze jsem psal ze vyhlasuji soutez, mel bych ohlasit nejake ceny ....
..... pro viteze .... ale neohlasim. Kdyz nekdo takovy pad najde, snad bude mit dostatecnou radost, ze se s nami o ni podeli. )
PPS: no mozna se preci jen neco najde, jeste o tom budu premyslet ...
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: so, 12.březen 2005, 20:47 |
|
|
|
V CzechComputeru mi ted nekdo posilal odkaz na GamePad (usb, 4sipky, 4 tlacitka .. malo), ale za nejakych 150,-. Si zatim experimentuji s USB cipem z www.asix.cz Nekde vedle Andelu jsem si sehnal paraelni 8-mi portovy sip. Ted uz jen napajet si tam vstupy, na druhou stranu napajet USB, napsat si pro to vlastni ovladace a je to. Jo chapu ze to neni nejlehci zpusob jako s tema gamepadama, ale kdybych jim na obhajobe diplomky ukazal "vykuchany" gamepad, tak by to moc profesionalne nepusobilo Cena by mohla byt mensi .. 680, ale co nadelam. Kdybych neco nasel, dam vedet.
Doma mam asi 2 joystiky, resp joy a gamepad, ale jsou jeste ne stary gameport, takze nic.
edit:
http://www.asix.cz/ftusbmod.htm
|
|
| | |
Anonymní
|
Zaslal: ne, 13.březen 2005, 13:04 |
|
|
|
nepopiram, ze je tam 10 tlacitek. rikam, ze jen 7 tlacitek je na spolecne sbernici (zem, nula) ostatni tlacitka jsou na jinych (pri propojeni dvou ruznych sbernic se dejou nepravosti). takze pro system prohybani vrchni desky jich muzes vyuzit jen 7.
ale dostal jsem genialni napad: pouzit dva gamepady na stavbu jednoho hardpadu. propojit jim zeme (to by vadit nemelo) a nakonfigurovat si tlacitka ze dvou usb gamepadu. trochu to zvysuje naroky na pocet usb portu v pocitaci , a stoji to dalsi ctyri stovky
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
pepa.r
Newbie
|
|
Zaslal: st, 23.březen 2005, 11:33 |
|
|
|
citace: | to vypada dobre, fungujou i osy? nahoru+dolu a doleva+doprava (rikal jsi, ze vsech osm, ale pro jistotu)? |
ma to 4 vpravo od smerovek, 4 na predni strane + 4 smerovky ... nez ho zabudujem zkousim to s nim jen tak .. smerovky sem premapoval na start,... a podobne bych to chtel i na pad ..
=> 8 sipek + 4 tlacitka na ovladani ... co vy na to ??
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 5
|
|
|
| |