|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Centime
Uživatel
|
Zaslal: po, 10.červenec 2006, 13:21 |
|
|
|
Taaaak a jsme zase doma.
A mame spoustu casu urcite a mame nove, lepsi, krasnejsi a funkcnejsi hopsadlo, ktere prozatim na tyden odjelo na dovolenou, takze jeho krest vidim az za hodne dlouho, jelikoz nebudu mit moc cas.
Nicmene stredu, pripadne jiny den (je mi to jedno) vidim jako peknou prilezitost na dalsi ddr srazek.
Samozrejme to zalezi hlavne na wejnovi a Arien.
Mela bych asi jednoho dalsiho zajemce na srazky - Sauliho (ktery mi vcera vecer po FF zoufale psal, jestli bych pry nesla hrat ddr ).
No, myslim, ze to nebudem moc prehanet, na poradu dne bude (rekla bych) asi doznivani FF. V pripadku, ze by mel nekdo zajem, mohu donest Puerto Rico. Jinak pocitam s tim, ze donesu svuj zivy soft.
|
|
| | |
| | |
Wejn
Uživatel
|
Zaslal: po, 10.červenec 2006, 13:48 |
|
|
|
Centime napsal: | Nicmene stredu, pripadne jiny den (je mi to jedno) vidim jako peknou prilezitost na dalsi ddr srazek.
Samozrejme to zalezi hlavne na wejnovi a Arien.
Mela bych asi jednoho dalsiho zajemce na srazky - Sauliho (ktery mi vcera vecer po FF zoufale psal, jestli bych pry nesla hrat ddr ).
No, myslim, ze to nebudem moc prehanet, na poradu dne bude (rekla bych) asi doznivani FF. V pripadku, ze by mel nekdo zajem, mohu donest Puerto Rico. Jinak pocitam s tim, ze donesu svuj zivy soft. |
Aloha!
No, ja bych to na tu stredu rozhodne videl Puerto Rico klidne vezmi taky ... myslim, ze se na nej urcite najde cas -- minimalne po desate
Nejake obzerstveni? Predstavy? Napady? Touhy?
Btw, Bee u tebe nechal tu nabijecku a moje GG, right? Ja ze bych te vyzvedl zase autem a pri te prilezitosti si to vzal zpet ...
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 18 z 26
|
|
|
| |