|
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: st, 28.červen 2006, 16:55 |
|
|
|
Kamera bude. Dokonce digitalni.
Ja osobne sice povazuju editaci videa (navic kdyz nekdo da nejaky tuc tuc do pozadi) za desny zverstvo, ale to uz nebude na me..
Jo a nejhorsi mi prijdou zcela zbytecny a nevtipny a trapny (promin Xsofte) videa ktere maji z duvodu ktere jsem uvedl vyse i anglicke titulky..
(a nejvic se stydim kdyz to potom vidim nekde na youtube nebe tak..)
Kdo ze tu vyhlasil soutez o nejzbytecnejsi post ?
|
|
| | |
stribro
Support team
|
Zaslal: st, 28.červen 2006, 17:21 |
|
|
|
Myslim, ze potreba/nepotreba editace zavisi hlavne na materialu. Kupr. zabery z mist, kde neni slyset vlastniho slova a natacena zajimavost je vserikajici bez zvuku (nebo lepsi s vhodnou volbou hudby), proc needitovat? Preeditovanost samozrejme vede k chaosu, epileptickym zachvatum a buhvicemu jeste. Na druhou stranu nedokaze divaka nic uspat spolehliveji, nez nedostatek editace. Pokud se najde zlata stredni cesta, mel by vysledek byt nejen koukatelny, ale i zabavny. To, jestli se ji povedlo najit, zavisi na divacich. Editor se jenom muze pokusit udelat, co je v jeho silach.
Tvuj post neni ani trochu zbytecny - konecne se pres moji mlhu (pseudo)AMVckarskeho opojeni dostala taky trocha racionalniho mysleni a lehce pritahla uzdu fantazii.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: st, 28.červen 2006, 18:28 |
|
|
|
Filip-san napsal: | Kamera bude. Dokonce digitalni.
Ja osobne sice povazuju editaci videa (navic kdyz nekdo da nejaky tuc tuc do pozadi) za desny zverstvo, ale to uz nebude na me..
Jo a nejhorsi mi prijdou zcela zbytecny a nevtipny a trapny (promin Xsofte) videa ktere maji z duvodu ktere jsem uvedl vyse i anglicke titulky..
(a nejvic se stydim kdyz to potom vidim nekde na youtube nebe tak..)
Kdo ze tu vyhlasil soutez o nejzbytecnejsi post ? |
Jako souhlasim (sice nerad, ale co).
Kdyz ti lidi natoci video za tmy a jeste u toho kecaj .. jako co s tim, to se musi nastrihat. Pak treba to Hidden keyboard solo .. jak hrali 4 lidi najednou, to cesi chapou, byli jsme tam. Ale amici ne, tak se jim to musi napsat.
A protoze mame takhle -hnus- videa, chce to neco lepsiho, a proto potrebujem kameru aby se neco natocilo.
Btw, kdyz nekdy vidim ty hruzy na youtube, tak to mame jeste dobry.
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 29.červen 2006, 0:49 |
|
|
|
Na FF06 prihlaseny dalsi turnaje (and you never see them before) - organizuje: xsoft ... teste se.
Nasledky zucastneni se:
- potrhane branice
- vytriskane baterky a karta ve fotaku
- kousnuti
Pocet typu turnaju: 3 (jeden se opakuje, takze 2+1+1)
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 7 z 13
|
|
|
| |