Tak s tím rozvíjením bude problém....Ale na dnešek se mi aspoň nezdálo o šipkách jako na včerejšek, že Jak se vůbec taková lama jako já může dostat častěji k DDRku...lidi v okolí?
Tak s tím rozvíjením bude problém....Ale na dnešek se mi aspoň nezdálo o šipkách jako na včerejšek, že Jak se vůbec taková lama jako já může dostat častěji k DDRku...lidi v okolí?
Nebo vlastni soft/hard-pad ...
No a koneckoncu se muzes klidne stavit na nase pravidelne DDR stredy v Brne ... je to sice dal, ale aspon budes mit dobrodruznou cestu
Tak to bude intenzivni diagnoza, me se o sipkach zdalo asi az po 14 dnech
Ale zase pravda, ze jsem nezacinal 10dennim festivalem, hehe.
Jak casteji k DDRku? No objednanim padu z playasie, stazeni free Stepmanie, a zapoceti oddavani se nerizenym DDR radovankam primo z tepla domova. Ale urcite budou zase dalsi hromadne DDR akce v Praze ci Brne, to se neboj .)
Tak bohužel Brno i Praha jsou pro mě nedosažitelná města.
Tak já vlastně DDR prvně viděla na Pragoconu 2004 a skákala prvně letos na festu jen jeden den. Ale pravda, źe jsem tam byla pečená-vařená celkem asi 6hodin
Tak to slovo relativně bych dala do uvozovek
Závazky mám dva a velký. Pesany. Ale zase to jsou miláčci...abych nebyla moc OT Zkoušel jste si někdo doma udělat pad? Jak dlouho Vám to trvalo?
Zkoušel jste si někdo doma udělat pad? Jak dlouho Vám to trvalo?
Noo tak treba ja jelikoz mam obe ruce leve jsem mel nejdriv softpady z playasie a super spokojenost ... po roce upgrade na Filipuv hardpad a taky spokojenost i kdyz ted uz moc netapu
Tak to já bych zaangažovalala nevlastního tatíka, to je takovej kutil. Naši jedou cca za 14dní na dovolenoua tak bych si ráda doma v klidu hopsala A cenově se mi ta domácí výroba zdála FAJN
Tak já si tedy FFko každoročně vybojuju a s tím jsou uź tak nějak smířený, ale že bych jela někam pryč hopkat, to ani náhodou..nehledě na to, že když jsem to doma vysvětlovalla a ukazovala bylo mi řečeno, že mě to za chvilku přejde a že mám raději chodit na aerobic
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.