|
| | |
| | |
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: út, 22.srpen 2006, 18:42 |
|
|
|
<offtopic>Famfáry doznívají, můj první post na tomto fóru. Zdravím všechny, jsem takový newbiek, na padu mám naskákáno teprve něco přes 6 hodin u kamaráda, na druhou stranu můj první pad (Delux Ignition z Play-Asia jak jinak) touto dobou už přicestoval do naší krásné země a až se mi dostane do spárů tak se zanedlouho nejspíš uťapu xmrti.</offtopic>
Ad akce: Docela by bodlo vědět něco o programu. Z nepotvrzených zdrojů vím, že by měl probíhat turnaj pro začátečníky zhruba jako jsem já. Může to někdo odpovědný potvrdit? Jinak co se anime sekce týče jsem docela vybaven, takže kdyby bylo potřeba mohu nějaké dobře známé kousky dovalit.
Když jsem začínal todle psát přišlo mi, že toho mám na srdci víc. Takže, pokud mě jen neklamalo zdání, pravděpodobně ještě budu připisovat pokud si na něco z toho vzpomenu.
|
|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: út, 22.srpen 2006, 19:45 |
|
|
|
Kirara napsal: | <offtopic>Famfáry doznívají, můj první post na tomto fóru. Zdravím všechny, jsem takový newbiek, na padu mám naskákáno teprve něco přes 6 hodin u kamaráda, na druhou stranu můj první pad (Delux Ignition z Play-Asia jak jinak) touto dobou už přicestoval do naší krásné země a až se mi dostane do spárů tak se zanedlouho nejspíš uťapu xmrti.</offtopic>
Ad akce: Docela by bodlo vědět něco o programu. Z nepotvrzených zdrojů vím, že by měl probíhat turnaj pro začátečníky zhruba jako jsem já. Může to někdo odpovědný potvrdit? Jinak co se anime sekce týče jsem docela vybaven, takže kdyby bylo potřeba mohu nějaké dobře známé kousky dovalit.
Když jsem začínal todle psát přišlo mi, že toho mám na srdci víc. Takže, pokud mě jen neklamalo zdání, pravděpodobně ještě budu připisovat pokud si na něco z toho vzpomenu. |
Turnaj pro begginery bude ve cvrtek.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
stribro
Support team
|
Zaslal: čt, 24.srpen 2006, 23:43 |
|
|
|
molik napsal: | Do kdy je japonske setkani a jak je to s ddr? Jsem lina to cele cist. Bude to i o vikendu? |
Setkani bylo, ale rozhodne ne japonske. DDR bylo jeden den (dnes, thx. NX-306 za techniku) a zaznamenalo celkem slusny ohlas, coz se sice neda rici o promitani anime, ale i to naslo svoje vdecne divaky. Zitra cely primestsky camp konci, ale muzu te ujistit, ze jsi o nic neprisla (viz. predchozi prispevky). Zitra se tady objevi detailnejsi report ze vsech tri dnu, kterych jsme se zucastnili...
|
|
| Report | |
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 4
|
|
|
| |