Zaslal: ne, 3.září 2006, 22:08
Ten dabing je uplne v pohode, az na sayida, myslim ze by ses mel prestehovat do polska a pak rvat jak mas spatnej dabing ... imho prehanis a chovas se jak ...
Tak jsem dokoukal pilot a jsem zklaman. Hlavne co se hereckych vykonu tyce. Reziser taky musi vsechno hezky rict, kdyby to divak nahodou nepostrehl. Americka cenzura si vymohla pritomnost vsech moznych narodnostnich a jinych mensin. Je to umely jak igelitovej pytlik. Ze vseho nejvic mi to pripomina reality show.
Ja uz vim vo co go..uz sme par dilu videl u pritelkyne na AXN, ale muj drahy tatinek u toho usnul a rano oznamil, ze to je malo akcni a ze se tam nic nedeje
Hned par hodin potom co to vyslo v Americe jsem to mel sosly a prohlidnuty. A dabing (aspon co jsem videl na AXN me -dost- zklamal). Uplne to meni charaktery lidi a mam takovy pocit, ze Nova to bude mit v jeste horsim provedeni.
No nekdy kouknu na nejaky dil na Nove a napisu vam jak moc se to lisi. Ale jestli fakt nesnasite titulky, tak vam nic jineho nezbyva.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.