|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: ne, 3.prosinec 2006, 22:54 |
|
|
|
S'Tsung napsal: | at se dane osoby co me hlasovaly jako potizistu ukazou a prevezmou moje misto. |
Dobre, beru.
edit: myslim to naprosto vazne. Promin, ale to ze nas reprezentujes na WC'06 neberu jako praci pro sdruzeni.
A kdyz jseme u toho, tak byste mohli rict kdo tam napsal me (a konecne nejaky racionalni duvod )
Jenda napsal: |
b) me asi tezko prislusi soudit kolik toho dela STS pro sdruzeni, nicmene i kdyby nic, tak takovych lidi je tu hafec (hmmm.. treba i ja) a nikdo je neoznacuje za potizisty. To je asi nejaky subjektivni projev averze, no co no... To je nevyhoda slavnych |
Tak ja reaguju. V tom pripade proc, kdyz ja toho delam pro sdruzeni docela dost (samozrejme by toho slo delat daleko vic), delam akce, vymyslim program jsem potizista ?
|
Naposledy upravil Cloud dne ne, 3.prosinec 2006, 23:02, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: ne, 3.prosinec 2006, 23:35 |
|
|
|
Tak tedy - myslim, ze k prvnim narozenim si muzeme opravdu gratulovat...i kdyz z meho flakacskeho pristupu mi pripada, ze se muze gratulovat hlavne nekolik jiz zminenych osob (kterym se tu dekovalo ). Ja dekuju taky za to, ze prijeli ti co prijeli a kazdy svym zpusobem ozivil zabavu.
Prekvapeni byla opravdu prekvapeni - tedy hlavne Odpadlik, povedeny.
Anketa: Vysledky zajimave, vesele, obcas i trochu zarazejici.
Vzdycky se desne tesim na fotky, ale ted se na ne tesim jeste sestkrat vic.
Diky, Diky.
|
|
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: po, 4.prosinec 2006, 3:24 |
|
|
|
K díkům které tady už zazněli se připojuji, dodám ještě nějaké své.
Asi nejvíce děkuji S'Tsung, Binárkovi a Rin za to, že mi připomněli jak je to super hrát na klavír. Mít trochu více času rád bych s tím zase trochu začal. A minimálně ten Clubbed To Death mi bude znít v hlavě ještě hodně dlouho. (BTW 100% to jde zahrát dvěma rukama)
Děkuji připravovatelům a účastníkům soutěže 'Následuj šipku' za skvělou zábavu. Především bych vyzdvihl pantomimisty, kteří byli místy výborní. Skutečně předvádět Little Kitty Mine jako malou neko a vybuchující miny by mě ve snu nenapadlo A Hamlet na padu byl taky špičkový i když s hádáním byly malé problémy.
Děkuji také za přemluvení k Soul Calibru a všem, kteří mě byli místy i rovnocenným soupeřem.
Nakonec díky NXovi za to, že se nakonec objevil a dal mi tím takový těžko popsatelný pocit jednotnosti.
A ještě, moc mě mrzí, že jsem o některé části přišel svými pozdními příchody. Tento sraz mi ukázal že DDR srazy nemusí být zdaleka jen o skákání. I přesto břišní svaly v oblasti bránice nejsou jediné, které mám z tohoto víkendu namožené.
|
|
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: po, 4.prosinec 2006, 11:10 |
|
|
|
Pripravuju fotkyy
Bohuzel nemam jich moc, porad sem pobihala a nekde neco pripravovala, ale jako navnadu davam
Hromadnou fotku se snehulakem
Valnou hromadu
(v te hromade je 5 lidi, kdo to byl ?)
A prijimam objednavky na ty uzlikate naramky v barvach naseho noveho loga
Pro cleny zdarma, pro necleny cena jednoho kousku 10Kc. (material)
Na ruku, na klice, na batoh, nasit na obleceni, jsou pouzitelne na vic zpusobu.
S'Tsung a Rin je maji u me (gomen, nedopatrenim nevzane vsechny)
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 5 z 6
|
|
|
| |