|
| Ultrastar - USB to Audio redukce | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: st, 20.prosinec 2006, 17:24 |
|
|
|
Ahoj, nasel jsem redukci z audia na USB (mikrofon i sluchatka). Pripominam, ze to umozni hrat Ultrastara se dvou s pouzitim beznych mikrofonu (jeden do zvukovky, druhy do tohodle).
Je to tady : http://www.geeks.com/details.asp?invtid=HE-280B
ta mala vecicka stoji $8, postovne $18 . Kdo se prida? Az budeme alespon 4, tak to objednam.
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: čt, 21.prosinec 2006, 12:09 |
|
|
|
Kirara napsal: | Ano dle mého názoru mají všechny zvukovky stereo mikrofón input. Moje určitě obě (mám dvě, jednu integrovanou a jednu do PCI) to tak mají a nejsou to zrovna nějaké nové, drahé kousky. Naopak jsou celkem staré a kategoricky na spodní hranici mainstremu. |
jen drobny comment - konektor pro mikrofon je na vsech zvukovkach v provedeni "stereo", tj ma dva zive a zem. Jenze electretovy mikrofon se musi napajet - pravda, i tak mu staci jen dva vyvody, ale jeste je jeden duvod, proc si myslet, ze mikrofonni vstup je monofonni, i kdyz pouziva stereo konektor - totiz "soupak" pro vyvazeni leve a prave strany v mixeru operacniho systemu. Vsechny vstupy do mixaku, ktere by mohli mit stereo signal, maji moznost vyvazeni levy/pravy kanal ... mikrofon tuhle funkci postrada ... neni to prave proto, ze mikrofonni vstup je jen a pouze monofonni? tj pres mikrofonni vstup to asi nepujde ... ale i dost notebooku ma linkovy vstup a ten stereofonni je. Jedine, co je potreba udelat, je napajeni tech elektretu, protoze z line in napajeni tusim moc dostat nejde ... (i kdyz? ... treba tam je ... dokud se dany vstup nepromeri, neni to jiste ).
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |