Aha, a ja myslel ze to ma bejt pres jednu noc a ne dve Jinak ja to budu mit s casem horsi. Delam Poradatele verejneho brusleni, takze uplne celej vejkend nebudu moct bejt pritomnej. Ale jinak si cas najdu. By mohla bejt doclea sranda!
Já říkám, řekněte si datum, protože takhel to vážně nejde. Vždy se zvolí tak nějak datum, pak se někdo ozve, že to chce za dalších 14dní a vše se opakuje, protože do toho zase něco přišlo..nechci nic vyčítat, jen takhle se daleko nedostaneme
maceks: nevadi
Tak a uz dost...jsou potize s prostorama...dobra priznavam, je to moje chyba, ale zapracuju na tom a slibuju ze tvrde:) a hned dnes...! Dale sou potize s datumem....na leden je celkem pozde, protoze by mel kazdy zrejmne zase vyhrady...koukala jsem do kalendare a na unor tam jeste nic psaneho neni...takze jsem jednoduse vybrala datum po vyplatach a rikam to zde dopredu, tak aby se kazdy mohl prizpusobit (tedy jen ten kdo chce, ze )
TAKZE DATUM SRAZU JE: 24 - 25 UNORA dva dny po dnu sesterství
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.