NX-306 napsal: |
Tak nejak ve me tohle vyvolalo dojem "a co vlastne pro me sdruzeni udelalo". Jasne ze tu byli lidi ktery pro me hodne udelali, at uz cleni nebo necleni, ale sdruzeni jako organizace ? mno docela by me to zajimalo, protoze ani po tech par hodinach co nad tim premejslim nenachazim odpoved. |
Tak ja si dojdu pro kafe a tento jubilni dvoutisici post venuji tomuto tematu. Urcite si to zaslouzi.
Kdyz jsem tak nejak zamyslim nad tim co pro me tahle skupina lidi za ty tri roky co se zname udelala, musim rict, ze tech vychovnych "facek" jsem koupil asi nejvic. Vezmu to konkretne, nechci to nicim zastirat.
Prvni vychovna facka byla Rin. Ono se trochu pohadat je docela normalni, ale kdyz se potom hadate jeste dalsi skoro dva roky, tak uz je to docela blbe. Jsem rad, ze dneska uz je situace jina a na Rin jsem se už dávno přestal koukat skrz prsty a myslim, ze to je jeden z mnoha prijemnych lidi u nas.
Druha vychovna facka byla Molik, ktera me uspesne fackuje uz tri roky ("Cloude! Co to delas!"
). Je to pro me takove dost divne zjisteni, ale tak nejak mi Molik dala najevo, ze DDR/ITG a tak vubec neni jen o tom byt nejlepsi (pred tim jsem sedm let hral MTG a tohle byla moje kazdodenni filozofie), ale taky bavit se s lidma, poznat je a to hrani je v tom zebricku priorit o trochu ci vice niz.
Treti vychovna facka byl Xsoft, kterej mi ukazal jak moc neumim IT
a tak nejak me zapojit do deni ve sdruzeni, ze zacatku o trochu vic nez vsechny ostatni. Takze diky za to, ze mam prehled a diky za zasobovani tunami veci.
Ctvrta vychovna facka byla S'Tsung, ktera mi ukazala jak moc spatne hraju
a tak nejak me namotivovala do zlepsovani se a pokracovani v tom a taky mi konecne doslo, ze clovek nema mit blbe poznamky, kdyz je u nej nekdo, kdo ma za sebou hodne hodin bojovych umeni.
Pata facka byla od Trina, ktery me konecne presvedcil, ze clovek se opravdu da zabit za dve vteriny
a taky za to, ze mi ukazal, ze programovani neni takova veda, jak jsem si myslel. Je to cim dal tim lepsi.
Sesta facka byla od NXe se Stribrem, ktery mi ukazala jak moc spatne umim organizovat akce
a jak moc debilne se umim chovat. Tohle bylo taky hodne drsne obdobi, ktere jsme doufam vsichni ve zdravi prezili a doufam, ze vsechny ostatni akce jsou jen lepsi a lepsi. Takze nedekuju za to ze umim organizovat (to rict nemuzu), ale za to, ze jste mi dali sanci to zlepsit.
No a ta zatim
posledni bude od Seqoyky, ktera me toho naucila tolik, ze to sem ani nemuzu napsat, ale hlavne to, ze mi dala druhou sanci.
a ted takovy bonbon na zaver, kolik bych ja musel platit za clenstvi, abych tohle zaplatil ? No, obavam se, ze to bude opravdu dost:), necleni mi nikdy nevadili, akorat mi vadi, ze spousta lidi prestala chodit na akce, jako je treba Superload, Werk (jako nestiska se mi, ale bylo to oziveni
) a treba i Hex a rozhodne si nemyslim, ze by ta situace ve sdruzeni, byla nejak hrozne moc spatna, ale vazne by nebylo naskodu podekovat lidem, kteri za vas obetuji hodne hodin prace a sami z toho ve vetsine pripadu nic nemaji.