|
1 vote / 1 user |
Miranda |
|
42% |
[ 3 ] |
QIP |
|
57% |
[ 4 ] |
ICQ xx |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 7 |
|
| Duel - Miranda vs QIP | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: po, 19.březen 2007, 17:15 |
|
|
|
Otazka je jednoducha: Miranda vs QIP?
(pokud si nekdo dokaze prosadit ICQ, tak klidne )
Jinak se bavime pouze o ICQ protokolu (skype a irc v mirande do tohoto prosim nezahrnujte).
Osobne radim klienty nasledovne: QIP, Miranda s pluginama / Miranda packy, ICQ 2003b, ICQ 5.1 s odstranenou reklamou, Miranda bez pluginu
Btw, QIP jsem si i otunil, nejen zvuky, ale i vlastni skin ala ITG. I kdyz basic-qip-useri mi taky nevadi (u mirandy mam nazor jiny)
|
|
| | |
NX-306
Uživatel
|
Zaslal: po, 19.březen 2007, 18:00 |
|
|
|
wow, tema presne pro me takze QiP je pro me ososbne dobre pouzitelnej klient, ikdyz par bugu to ma. Dal pak mam celkem rad 5.1 a stare ICQPro, vicemene 2002a byl imho best klient, hned po tom 2003b.
Tedka miranda, jak si jiste lide v okoli vsimli tak mirandu celkem nesnasim, protoze s tim klientem sou problemy, resp s lidma co ho maji. Hazi totalne nesmyslne timeouty, jednu zpravu s radosti posle 10x a este k tomu navic pulka lidi ma vyborne pluginy ktere kazdoejch 5sec ctou status, mno co vic si prat... ehm, svet bez mirandistu = lepsi svet
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: po, 19.březen 2007, 18:18 |
|
|
|
spis nenastavena mirnadna = zlo
(lidi neposlou ani notifikaci ze jim zprava dosla - a to v obou smerech: neco poslu ja a neprijde mi ack ze to prislo, a nebo kdyz druha strana neco posle a ja to nedostanu tak to druha strana ani nespozoruje).
Ale abych QIP jen nechvalil, slo by doplnit tyhle fce (co mi celkem chybi)
- zastaveni rokovani: pokud si ctete historii a nekdo napise, jste opet na konci zpravy. v mIRC aspon mate lockle rolovani pokud nejste na konci
- presonalizovany zvuky (jako ICQ 2003b), proste upozorneni ze je user online, napsal a podobne - moznost toto nastavit pro jednotlive uzivatele nebo skupiny. Kdyz mi "rve" 300 lidi ze je online, tak tu fce vypnu. Kdyby to mohlo byz zapnuto jen na VIP skupine s 12 lidma, bylo by to i k necemu.
|
|
| | |
xg
Uživatel
|
|
Zaslal: pá, 23.březen 2007, 23:28 |
|
|
|
Ja teda na ruznych pocitacich:
Hlavne Trillian (Ja nevim, proc jeho genialne genialni featuru jako je logovani historie do obycejnych _textaku_ zatim jiny program nepouziva (((..) jestli qip jo, tak se s nim rad seznamim ;o)
Na ntb a jinde mirandu..
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |