|
Prijedete na Scon? |
Urcite ano |
|
26% |
[ 4 ] |
Nejspis ano |
|
20% |
[ 3 ] |
Spis ne |
|
20% |
[ 3 ] |
Urcite ne |
|
33% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 15 |
|
stribro
Support team
|
Zaslal: pá, 16.březen 2007, 21:06 |
|
|
|
xsoft napsal: | No vite, ono si z DDM teoreticky muzete putit i PSko ne? Je ocipovany a staci se domluvit se Stribrem. Ma i NOVY mikrofony. |
Nema problema. Staci rici...
Sheila napsal: | Kdyztak mikrofony a bednicky si budeme moci pujcit z DDMka ... |
Nejak tak...
Jinak, osobne na sconu bohuzel nebudu (patek&sobota na 100%), anzto jsem vazan povinnostmi na jedne skolni vikendove akci...
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: so, 24.březen 2007, 18:25 |
|
|
|
Nechci rikat, ze jsem to rikal, ale ja jsem to rikal
Proc se mi vubec ale vubec nechce jet autem:
1) Protoze to znamena cestu Pa: Luziny -> Cerny Most -> Nusle -> Luziny, Ne: Luziny -> Nusle -> Luziny, Po: Luziny -> Cerny Most -> Luziny (protoze v DDMku v nedeli nikdo nebude).
2) I kdyz nebudu koukat na benzin, sezere to dohromady den promarneneho casu (v patek odpoledne a v pondeli byva spicka). Navic bych to zvladl rychleji, kdybych jel mhd.
3) Kdybych to nechal v Nuslich, tak by se sice jedna cesta usetrila, jenze to bych musel nechat auto s vyrazenym okynkem 2 dny v Nuslich !!!
doporucuju sehnat 2 lidi, kteri vezmou z ddm domu kazdy jeden pad (to jde vzit docela pohodlne mhd). Donesou to na con a pak zpatky. PSko a drobnosti jdou vzit v batohu. Ja pocitam s tim, ze na SCon na rameni prinesu 2 pady... a notebook .... a hry ... a mozna bednicky
|
|
| | |
stribro
Support team
|
Zaslal: po, 26.březen 2007, 16:44 |
|
|
|
zatim to vypada, ze i v patek budu mit neco casu, takze pokud by bylo potreba, tak si snad budu moci zahrat na serpu podruhe(kdyztak se jeste domluvime, jde o to, ze mam celkem malou casovou rezervu).
Sheila napsal: | Mno ja se tedka nekdy (asi ctvrtek) sejdu se stribrem kdy pro ty veci pujdeme, takze kdyby to slo, aby ses stavil... |
hm... nebylo by lepsi to z toho DDMka vzit ve stredu, kdyz uz tam budem?
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 6
|
|
|
| |