|
| vlak | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Yzergin
kalenDDRářník
|
Zaslal: po, 7.květen 2007, 9:17 |
|
|
|
Takze jsem si poprve dovolil udelat reportik z nejake akce:
Vstavani rano, brrr, osklive, no nic jedu na akci, musim neco obetovat. Dobalit, zase jednou vypnout a uklidit notebook do brasny, oblict se a hura na vlak. Vedel jsem, ze by ve vlaku mel byt nekdo znamy a tak jsem si stoupl na zacatek nastupiste, ze si projdu vlak od zacatku az ke konci a zjistim, co je na tom pravdy. Pražske otaku jsem nakonec nasel...v poslednim vagonu. Chvili jsme si povidali a postupne nabirali take cleny AVC. Nakonec jsem jen ze srandy navrhl, ze vyprazdnime vagon pomoci Ultrastar, cehoz se chytla ovce (Myblacksheep) a za zpevu nam ubehla cesta velice rychle. Dozvedel jsem se take mnoho prezdivek, a nezklamu lidi, co me znaji, nepamatuju si jedinou . Za staleho „uz tam jsme?“ jsme se vydali na pochod Brnem.
V kine jsme vystali opravdu pouze malou frontu a mohli jsme jit dal. Odchytl jsem si Filip-sana a zacal se vyptavat na DDR, poslal me chodbickou a hle DDR bylo zrovna pripraveno k pouziti, vlezl jsem na pad a zacal skakat, bohuzel jsem zjistil, ze zintenzivneni treninku v tancovani nese vysledky, ale take unavu a bolest nohou, takze DDR pro tento vikend pada.
Hmm a co ted? Omrkneme saly, jenze ouha, nejvetsi slabina Animefestu, nebyli pripraveni na takovy naval lidi. Kdybych prijel sledovat prednasky nebo anime, byl bych docela zklamany, jenze ja se chtel hlavne znovu videt s par lidmi a popovidat si, v tomhle smeru tedy hodnotim Animefest kladne.
Vetsinu casu jsem stravil na pohodlnych pohovkach a tlachanim o vsem moznem. Predpokladal jsem, ze takhle vydrzim az do rana v pohode. Bohuzel po predchozi noci, kdy jsem spal 3 hodiny se unava dostavila uz kolem druhy rano. Usnul jsem na te pohovce, prestoze prespavani nebylo povoleno, nebyl jsem ale sam. Proto se asi obsluha rozhodla, ze nas kazdou hodinu bude budit muzikou, kterou pusti naplno. Jo, fajn, v pohode, kdyby tam prisla kontrola, meli by z toho problemy, ale nechapu, proc ta hudba potom musela hrat nekdy od pul sedmy, kdy byli uz vsichni vzhuru, naplno. A to i pres nekolikanasobne zadosti vsech o ztiseni. Celkove obsluha za barem byla hodne slaba, neochotna a ve dvou pripadech ze tri, tam musel jit clovek pripomenout svou objednavku.
No co na zaver, Animefest jsem si uzil, mel sice nekolik stinnych stranek, ale pro me dobra akce, pouze lituji ty, co prijeli kvuli programu...
nekoukal jsem na pravopisny chyby, tak me prosim nemlatte
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 4
|
|
|
| |