|
Místo a čas? |
pátek v DDM |
|
50% |
[ 2 ] |
pátek u mne doma |
|
25% |
[ 1 ] |
neděle v DDM |
|
25% |
[ 1 ] |
neděle u mne doma |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 4 |
|
| | |
| | |
| | |
Ender
Uživatel
|
Zaslal: st, 9.květen 2007, 23:05 |
|
|
|
Místo a čas považuji za dohodnotuté: v pátek v 18:00 v DDM. Snažím se uhnat někoho (stříbra?) pro potvrzení místa. Sem dojdu pro ty, kteří se nechtějí táhnout ke mně domů, přinesu dvě různé podložky (jedna koberec, druhá ještě nejisté) a elektroniku s pár přednastaveními.
Pokud to komukoliv nevyhovuje, celý zbytek pátku, soboty, neděle bych měl být doma, takže je možné mne navštívit, vyzkoušet si, napít se trochy čaje, podebatovat o tomto řešení, navrhnout zlepšení atp. Není problém jednotlivec ani menší skupinka (<=5 lidí). Dá se sem dostat MHD, za 30-60 minut, s tím že spoje mají interval taky takový. Doporučil bych vlak, sice dráhy neví roupama co by, ale o víkendu obvykle toho moc zkazit nezvládnou. Cíl pro idos.cz: Nádraží Kolovraty (vlak,bus) nebo Škola Kolovraty (bus). Když se mi ozvete, dojdu si pro vás. Pro 100% jistotu je dobré se ozvat než vyrazíte, kdybych třeba musel akutně odjet na Bahamy. Volat 774 ENDERE.
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
stribro
Support team
|
Zaslal: čt, 10.květen 2007, 15:18 |
|
|
|
chmmm...
o par postu vyse jsem napsal: | co se tyce DDM, zeptam se, jestli nas tam v patek snesou. |
to jen tak na okraj... =)
Kazdopadne, volal jsem tam a dle vyjadreni mistnich tam nikdo tou dobou uz nebude, posledni krouzek tam je v pet a pak vsichni konci... bohuzel.
|
|
stribro
Support team
|
Zaslal: pá, 11.květen 2007, 12:32 |
|
|
|
stav DDM: nikdo tam uz v sest neni... failed.
stav akce: v nedeli 12:00, Malvazinky (?)
(viz. prvni post )
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 4
|
|
|
| |