|
| Mungyodance - DDR taneční software | |
kubago
Uživatel
|
Zaslal: čt, 24.květen 2007, 19:20 |
|
|
|
Možná někteří znáte možná ne, vzhledem k tomu, že dnes vyšla mungyodance 2 rád bych napsal pár svých poznatků plus nějaké info.
Homepage: http://www.mungyodance.com/
http://stepmania.naota3k.com/MGD2/
Přes 400 songů.
Dva herní mody. Normal(odpovídá Dance) a extra mode(odpovídá marathonu)
Vypadá to jako stepmania akorát s tím rozdílem, že tento sw je zaměřený na hudbu ve stylu hardcore, gabber, DnB, jungle, breaks a psytrance.
Některé stepcharty jsou docela netypické oproti itg a ddr (netradiční kombinace šipek za sebou apod., rozhodně oživení)
Hlavní rozdíly oproti stepmanii:
Nemá double a podporu pro 2 hráče.
Songy nejdou nijak vytáhnout ani editovat, jsou všechny v jednom souboru, čiliže žádne sm, dwi apod soubory nečekejte.
Pokud chcete hrát songy z mungyoudance tak jedině v mungyodance sw.
U songu lze nastavit pouze obtížnost a speedmod.
Hra nerozlišuje přesnost stisku šipky, buď se trefíte a nebo ne. (Podle mojeho odhadu: stisk odpovídá v itg fantastic, excellent a great, nestisk ten zbytek)
Miny neodčítají procenta jako v itg, ale s každou sešlápnutou minou se zapne na pár sekund nějaký nepříjemný mod (jako mody v marathonu např.)
Vřele doporučuji všem vyzkoušet. Není to sice nic převratného ale já mám na to názor velice pozitivní, nejde mi totiž o to v čem hraju ale jaké songy a stepcharty ten song má.
Moje screenshoty:
Kdyby chtěl někdo něco doplnit, o čem nevím nebo v čem se mýlím, budu rád.
|
|
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 24.květen 2007, 21:26 |
|
|
|
Uz se nemuzu dockat az si tohle zitra sosnu. Tesim se i na kouknuti, jak je onen sifrovany ZIP tvoren. Jinak co se tyce MGD1, tak lifebar i vysledky mela. Taky mela celkem pekny unlock system (teda, to co muzete tak maximalne ze SM dostat). Unlockovalo se po 2 songach a na konci pribyly i bos levely.
Hudba byla (a je) pekna. I parodie na ITG a DDR (jako whoosa, winter, z). Dost veci od Kyle. No proste krasa.
Snad tady bude unlock taky delany stylem, ze nepujde hned rychle zmenit Unlock...=0
Muhehe - vstupujeme do binarniho sveta hodnoveni songu a sipek. Konecne dam FEC (nebo FFC jestli se tato zkratka pouziva).
400 songu, pane jo. Nevis(te) jestli jsou tam i songy z MGD1?
PS: MGD1 taky nemela podporu pro 2 hrace. Jinak MGD1 byla k videni i na FF06, ale moc se nepouzivala - ten 1 hrac byl malo. Zato pulkalidi se s ni vyblbla na klavesnicovem turnaji.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 7
|
|
|
| |