|
Rin
m=^.^=m
|
Zaslal: st, 6.červen 2007, 19:38 |
|
|
|
Já jsem proto zvolit všechny znovu, na každé místo zvlášť s tím, že pokud je jeden kandidát někam zvolen, automaticky vypadává z další volby.
edit: ano, rin je tu, ano, rin bylo 18, ne, nejsem žhavá, klidně si na mě sáhněte
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Ertai
Uživatel
|
Zaslal: st, 6.červen 2007, 22:43 |
|
|
|
Seqoy napsal: | tak jo, ja polozim tuhle otazku znova, protoze mi prijde, ze tu nebyla zodpovezena:
bude se volit jen JEDEN clovek jako doplneni dosavadniho vedeni nebo cele vedeni komplet znova s tim, ze xsoft se sts jsou automaticky kandidati ? |
Rin napsal: | Já jsem proto zvolit všechny znovu, na každé místo zvlášť s tím, že pokud je jeden kandidát někam zvolen, automaticky vypadává z další volby.
edit: ano, rin je tu, ano, rin bylo 18, ne, nejsem žhavá, klidně si na mě sáhněte |
asi takhle:stanovy v tomto pripade vystupuji dost nejasne,jestli se voli novy clen predstavenstva nebo jestli predstavenstvo vystupuje jako celek a odstoupenim jednoho clena musi byt zvoleno nove
opet pripominam ze stanovy urcuji ze se " na každé místo zvlášť" nevolí
rozhodne hodlám přednést pár návrhů na změny stanov, špatné nejsou, ale na mno situací nepamatují...
|
|
| | |
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: čt, 7.červen 2007, 9:25 |
|
|
|
Ve stanovach je psano ze funkcni obdobi vedeni je na dva roky. Pak musi byt zvoleno nove.
Pripad odchodu jednoho z nich driv se tam opravdu neresi. Volime ted jednoho do trojice a trojice sama si pak vybere sveho predsedu.
Bud to bude ten novy (ta nova) nebo si rozhodi svoje funkce uplne jinak.
P.S.
a to mi vsichni co ty stanovy videli predem rikali, jak jsou slozite a upravuji az moc veci
Tak novy predseda ma sanci to zmenit (no nema, bude muset)
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 4
|
|
|
| |