Spolu můžem i na něco chodit, já mám teď na rok přerušeno a nastupuju pak od začátku letního semestru 2008. Tak to na tom budeme stejně. Tak ať se ti zadaří.
Dobře si udělal... nebo alespoň já dobře udělal když jsem dělal všechny tři... zdálo se to neuvěřitelné ale ta fyzika byla proti informatice naprosto intuitivní. Respektive informatika, tam jsem taky věděl co dělat ale bylo to dost výpočetně náročné. Oblíbená úloha jestli se s kalkulačkou která má operace jen +3 a *2 (nebo nějaké jiné) dá dopočítat k nějakému číslu a kolika kroky a kolika způsoby. Fyzika byla na proti tomu o představě jak věci fungují a v nejhorším o trojčlence.
Chtěl jsem tím říct že ač jsem si to nechtěl připustit, nakonec jsem měl z fyziky lepší výsledek než z té informatiky.
Toz ja mam hotovo, jsem zpatky v Praze a koukam na vysledky.
Podle vysledku sem 76ta z 250ti...
Podle predbeznych tabulek berou 70 lidi. Podle meho oboru, ale presencni formy, ktera uz je uzavrena berou cislo z tabulek 150 + 6 navic. Takze to bych byla uplne presne na hranici...
Neda se svitit, pockam do zitra, to bude rozhodnuti na webu
Dobře si udělal... nebo alespoň já dobře udělal když jsem dělal všechny tři... zdálo se to neuvěřitelné ale ta fyzika byla proti informatice naprosto intuitivní. Respektive informatika, tam jsem taky věděl co dělat ale bylo to dost výpočetně náročné. Oblíbená úloha jestli se s kalkulačkou která má operace jen +3 a *2 (nebo nějaké jiné) dá dopočítat k nějakému číslu a kolika kroky a kolika způsoby. Fyzika byla na proti tomu o představě jak věci fungují a v nejhorším o trojčlence.
Chtěl jsem tím říct že ač jsem si to nechtěl připustit, nakonec jsem měl z fyziky lepší výsledek než z té informatiky.
to u me nehrozi, fyzika me docela prekvapila. I kdyz se neda rict ze bych ji komplet pokopal
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.