|
Robot2037
Uživatel
|
Zaslal: ne, 2.září 2007, 11:11 |
|
|
|
Centime napsal: | A myslim, ze kdyz budes vic hrat tezsi songy, tak na lechcich se rychleji zlepsis, kdyz se k nim pak vratis... osobni zkusenost |
ja to taky vim, taky se mi zacalo zlepsovat single medium po tom co sem zacal zvladat slusneji hard. nikdo prece nerikal ze se "nenicim" na necem tezsim, jen ty vysledky nejsou tak pekny aby sem je tady daval, navic tohle je double a to mi tolik nejde. za poslednich par dni sem dal par novych hard 9-ti tlapek a 2 novy experty, ale ty vysledky jsou proste porad dost spatny, musim se naucit se spravne hybat na ten double. i kdyz treba me potesila vcera utopia hard(9) na 85%.
a me hrani na presnost bavi, prijde mi to stejne vzrusujici jako davat 10-ti tlapky.
|
|
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: ne, 2.září 2007, 23:04 |
|
|
|
Heh... pardoooon, beru zpet uplne vse!
Ja jsem to nemyslela zle, nechtela jsem rict, ze se flakas...pripadalo mi, ze sem nejcasteji davas jen same medium no a to ja nechapu, kdybych mohla, tak se na padu zridim, kdy to jde na nejakem hardu ...
Ale vim dobre, ze poctive trenujes a ty double... to klobouk dolu. S tema mam problem nepropadat panice, kdyz jdou nahodou tri sipky zaraz...
Mozna bych ted mohla mit nejake lepci vybaveni, tak premysluju, ze je taky zkusim.
|
|
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: čt, 6.září 2007, 16:31 |
|
|
|
Koukam, ze mas taky uz triple star na harda. teda pokud uz mi nejaky neutekl. Sice si ten stepchart neumim predstavit vzhledem k tomu, ze jsem ten song jeste nehrala.
Divim se, ze clovek se zrovna trefuje v tomhle songu do fantasticu, protoze me to osobne moc nezni. to uz to jde hrat na mute mode.
jinak double dobry jen tak dal. timhle se zatim chlubit nemuzu, ale mam v planu to dohnat. aspon co pujde na te me moji sestave^_^. musis mi ale rict, ktere songy jsou lehke, hehe.
taky congrats na utopii na 85. (to je song co si asi jen tak nezahraju). A i na experty a jine devitky. v ITGcku jsou relativne podle veci, jak jsem to okusila kdysi davno.
|
Naposledy upravil S'Tsung dne čt, 6.září 2007, 18:41, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 5 z 6
|
|
|
| |