Seznamte se, tohle je nase nova "přihlašovačka":
Prihlasovacka: (Klikni na obrazek pro prihlaseni ci zmenu)
Tak, takhle to vypada. A je to zhruba na prihlasovani na CONy a VSSka. Je to NEPOVNNA zalezitost a je to zhruba k urceni, jake mnozstvi lidi na danou akci pujde. Taky se muze (i nemusi) psat kdo bude hlidat pady.
Proc to tak je? No, kdyz si nekdo udelat 1. prispevek, tak mu ho nikdo jiny asi uz needituje. A aby to admin nebo autor nemusel porad upravovat, tak je tady KLIKACI obrazek. Kdokoliv si na nem muze kliknou a nahlasit se na akci. Obrazek se pri kazdem nacteni generuje, takze vzdycky vidite aktualni data a autor prispevku nemusi nic delat.
No vy to pochopite. Tunu daldich rad, navodu a podobne mate na
http://ddrportal.pocitac.com/index.php?akce
Muzete tam generovat nove, upravovat a pregenerovavat si kody.
V tomhle topicu mate jeden TESTOVANI obrazek na hrani. Jinak nedelejte zadne bordel, hodil jsem tam i logovaci kod, a kdo bude zlobit poleti do lam ;) To je asi vse.
Zatim to odestujte jestli to maka, jsou to zhruba 2 dny prace ale nejaka muska tam muze byt. Po graficky strance to jeste vylepsim, ale lidi na foru jsou celkem rozumni, takze kdyz nebudete prihlasovat cizi lidi a menit nejak zakerne data, tak by to mohlo fungovat.
Jo, jeste se asi ptate -proc tam neni nic pod 50 procent- No, nechci aby byli prihlaseny 2 lidi a dalsich 20 v kolonce "je nejedu, rodice me nepusti, nevim jestli prijedu" .. jako to asi nevi nikdo. Ale proste 100% = pokud mi do toho nic nevlede (jako svatba brachy, umrti sesty, vyhoreni bytu), tak prijedu. To tak ma clovek rad kdyz si precte 10 prispevku o tom jak nikdo nemuze jet. No jo no, stane se, ale s tim asi nic neudelame .. tak nas budou zajimat ty lidi, co jedou. (no, to mozna vyznelo at moc krute .. ale snad chapete o co mi jde).
Jinak diskuze vitana ... (a ja jdu spat).