|
| Poděkování za FFS 2007 | |
| Re: Poděkování za FFS 2007 | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| Re: Poděkování za FFS 2007 | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: út, 30.říjen 2007, 22:58 |
|
|
|
I kdyz je pravda, ze nahore bylo po delsim case celkem horko. Memi kompy, tam jely XboXy, kompy, DDR a Wii. Sem tam otevrit okno by neuskodilo .. ale nastesti to se tykalo spise mistnosti (PC, XboX) nez chodby (DDR, Wii), tak to celkem slo.
Navic to bylo separovane od ostatnich mistnosti, takze jsme se navzajem nerusili.
Chtel bych podekovat i hracum, co se na Wii a DDR vyblbli - aspon nebylo tahani techniky zbytecne.
|
|
Arlondia
Uživatel
|
Zaslal: út, 30.říjen 2007, 23:01 |
|
|
|
DDR je jasné, jen je škoda, že jsem to Wii nenašla dřív. Celou tu dobu jsem skákala dole u vchodu do sportovky, teprve poslední den jsem skočila nahoru, kde jsem to objevila.
Mimochodem, Xsofte, jsi to ty, kdo tam měl bratříčka? Jestli jo, tak že pozdravuju a v létě dáme další kolo odvety
|
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: st, 31.říjen 2007, 11:31 |
|
|
|
Jestli myslis toho maleho Harry Pottera, co porad okupoval Wiicko, tak to muj bratr nebyl (muj je jen o 2 roky mladsi nez ja ).
Jeste me napadla jedna vec (myslim ze to bylo s Yzim nebo Trillem), jak se zeptal kolik je hodin, ja se koukl na hodinky (ktere byly schovany pod rukavem - takze cas nebyl videt) a onen cas mu rekl. (vtip byl v tom, ze byl predemnou pocitac a v rohu byly hodiny taky).
No ony obecne hodinky se screensaverem jsem vtipny co )
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 6 z 7
|
|
|
| |