|
| Proc mame v Cechach ICQ? | |
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: pá, 14.prosinec 2007, 16:55 |
|
|
|
osobne pouzivam ICQ protokol. vetsina cechu ho pouziva at uz ma k tomu jineho klienta nebo primo to otresne ICQ, ktere vypada jak premrsteny dort. jsem rada osobne za mirandu, ktera podporuje vsechno co muze, i kdyz na ICQ radsi pouzivam QIP.
myslim si, ze u nas je ICQ tak rozsirene spise kvuli ten ne-ICQ klientum. protoze kolik lidi v cizine pouziva jineho klienta nez MSN messengera na MSN? nebo existuje nejaky jiny "nevsebarevny" yahoo messenger? osobne znam jenom mirandu, asi bude i neco jineho, ale nesetkala jsem se skoro s nikym kdo by nepouzival puvodniho klienta mimo uzemi CR. a take jsem samozrejme toho ICQ moc nepotkala v cizine. obcas pouzivaji ale jsou hlavne na jabberu, MSN a yahoo (porad se nemohlo dohodnout at to funguje nejak pospolu...ted to dali dohromady s MSN ale jen cast yahoo...cool...)
ICQ a strasit? ja ho mam rada^_^. vetsina meho kontakt listu prejde na neco jineho no tak dobre...pujdu taky. osobne si ale myslim, ze MSN Live a Yahoo treba tady v CR az zase tolik lidi nepoznalo (i kdyz na yahoo mam cechu ze to neni mozny). treba i skype pouziva hodne cechu v okoli a ICQ se vyhybaji. ...no obecne proste do budoucna nevim. clovek se bude muset prizpusobit ...
(osobne se divim kdyz mi nekdo napise, ze chce pad a okenko ma ikonku MSN....ale uz se mi ot parkrat stalo!)
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |