kdyby clovek mel v planu hrat ITGcko tak proc ne. ale nikdy me nejaky energizer netrapil. dala jsem ho na crazy, dala jsem 75% na experta a to mi relativne staci avsak ano tohle neni zrovna challenge jako takova.
dat speedera uz je docela dobry napad, ale mam na krku warp 8xm. tech par sekund summeru speed mix fakt teda nedavam...ale uz jsem to dala na klavesnici^_~.
dnes jsem dala vsechny NM desitky co jsem potkala az na monkey fingers coz uz je crazy 16 a na NM to ani nechci vedet...
asi je to v mem stavu docela uspech.
kiro: ano, samozrejme, ze bez baru to jde. ale kolik lidi to tady dava bez baru? a navic jeste treba kolik lidi to dalo na arkade? ano PSH neni zase tak tezky song, ale na pohybujicim se impactu do vsech stran, kde si clovek musi hodne hlidat kam slape to je docela challenge. challenge se stahovala k tomu dat PSH NA IMPACTU ne na cemkoliv chytrejsim co to prezije.
[DELETED]
Naposledy upravil S'Tsung dne út, 6.květen 2008, 21:12, celkově upraveno 1 krát.
Kuba mi o tom vyprávěl a ukázal mi i kousek videa musel to být zabavný challeng. ( jak pro koho )
Ale opravdu Stsung : You are rock. Souhlasím s Kubou. (Alaska)
Dnes jsem objevila, ze v Guitar Hero nektere skladby na Expert (dost) je lehci nez na Hard. Takze muzu uz rikat, ze hraju na Expert^_~. Pohybuju se stale mezi 80-90 procenty.....ale teda Dragonforce se svyma songama to NENI MOZNY
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.