Tak se stalo, ze 8.6. opet budeme se flakat v Ostrave, takze muzeme napravit restu s minulosti a udelat nejaky sraz. Podle dostupnych informaci by mela byt cajovna k dispozici, nebo muzeme vyrazit odmlatit par sipek na blizke PIU NX
EDIT: Pri trose stesti budeme mit sebou par Impact Arcade padu, tak je muzeme rovnou kolektivne vyzkouset
co se NXka tyce zustalo mi asi nejakych sto dvacet zlotych pote co jsem vetsinu zlotych utratila na PIU Exceed....tak kdyz tak reknete at vyberu dalsi zlotuvky^_^
PIU je dobra sranda, vrele doporucuju. (STsung si preje PIU arkadu....*dreamy*)
jen me budete muset nechat hrat na NM! ^_~ (ale ne ze mi pak utecete jo?).
Nikdy jsem nehral na zadne arkade takze ja neutecu , snad , a ostatni urcite taky ne . Aspon bude nejaka inspirace jak hrat a kdyz uz tak poradna inspirace .
Je... a? Bohuzel je to taky na druhem konci republiky a je to docela bez sance to stihnout (leda tak konec Losta). Pak mi prijde rozumenjsi zkusit neco zorganizovat v Ove s par lidma, co by chteli a na Losta nejdou. Tim ze jsou tyhle akce na druhe strane republiky to neberu jako "konkurenci".
si pis me nestaci nejakych par cudliku (a ukazalo se ze pri nastavovani to bez ni taky nejde ) no snad mi to vyjde kdyz uz k nam dorazite mam tyden volno (=pracuju)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.