|
| | |
| | |
| | |
Sniper
Support team
|
Zaslal: čt, 26.červen 2008, 13:27 |
|
|
|
xsoft napsal: | Uz zitra ...
(trochu se divim ze se tu nekonaji diskuze na tema "kdo s kym jede"). |
No, ono je to docela jednoduchy - kdo jede na FF uz zejtra, tak uz je dohodlej (z prahy to jsem kolem ddrka jenom ja a had). Kdo jede na ffko pozdejc tak se dohodne na BEMANI conu, takze je zbytecny to tady postovat
jinak mozna by se hodilo rict, ze kdo se bude na FFku chtit venovat DDR, bude mit k dispozici dve stanoviste, na kazdym ITG2PC a songy: Komplet ITG 1, 2 plus to co mame z 3 (nevim jestli je komplet nebo ne), pak DDR mixy 1-8 vcetne plusu, anime mixy 1-5 a vyber x1. Vsechny songy projity, vyhazeny duplicity a veci co nemaj min. light-medium-hard (vyjma odorinokuruu mamboleo, to zustalo jenom s challenge).
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: ne, 6.červenec 2008, 22:08 |
|
|
|
///Ohlasy
Na FF jsem se byl koukne jen na posledni vikend a celkem to splnilo me ocekavani. Co se tyce DDR, tak jsem si tam 2x zahral (a prezil) CandyHumus* Dokonce to semnou dohrala i ta holcina, co pry zvlada jen 4ky, ale na Pandemoniu se vyblbla dosytosti. I Seq se podarilo tohle prezit. Vtipne bylo nasazeni PIU (btw, PIUforPC tak kvuli krafice taky nejede, tak nebylo NXko). Zajimave hlasky u nej padali.
Vicemene jsem se prevazne motal okolo Wii, udelal 3 turnaje a musim rici ze to lidem za ty dny celkem jde. Kdyz se trochu ponastavoval Wario, tak WarioDance, a hry s NunChukem byly velmi oblibene (zvlaste ve vecernich hodinach). Skoda ze v MarioKarts me tak nejak lidi nepredhonily, ale v Tenise jim to slo o dost lepe. Chudak strop.
Z programu jsem chtel videt akorat SG vecer, coz se povedlo a byl vydareny. Nafasoval jsem Metrana s bonusy, SG DVD a i snurku na krk s cislem domu (bez predvolby).
Krasne karetni hry jsem se naucil, jen co je pravda nekdy bych rad zopakoval. A vedomostni hadanky ve 4 rano staly opravdu za to (no moc mi to fakt nemyslelo, ale aspon vite jaky organ je CR).
Diky za zabavu a spolecnost (na conu i pri hledani multin).
*Caddywhompus
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |