|
| Qad!m === New Beginning === | |
Qad!m
Uživatel
|
Zaslal: pá, 21.březen 2008, 10:55 |
|
|
|
Tak jo. Konečně jsem se rozhodl postnout nějaké výsledky, dlouho jsem se tomu bránil, ale když už člověk jednou hraje a na konci to na něj vyplázne nějaký ten screen...
Nick: Qad!m
Začátek hraní: půlka října 2007 pořízeny dva pady, v půlce listopadu další dva (hraní sem tam)
Intenzivní hraní: od ledna 2008
Software: ITG2PC R2, DDR for PC, Mungyodance 2, Dance Praise 2 - The Remix, SM
Pad: soft Impact (šťastný to den, kdy jsem se seznámil s NX´360)
Pad update: od 29.6.08 Impact Arcade = promazány všecky níže uvedené výsledky, začínám znovu, takhle by to bylo nesrovnatelné soft pad / hard pad
Věk: 28
Aktuální challenge: naucit se hrat na IA , chce to tréning, ale jde to, jde to, pad je fakt supr přesný, líp se mi teda hraje naboso, jsem tak přesnější
Jo a kdyby někoho zajímalo, nač jsou dobre 4 pady, tak samo na Quad SM, čtyři hráči najednou představují fakt pekelnou zábavu. Hraju sám doma a kromě toho na akcích se známýma (vedu oddíl děcek do 15 let, tam DDR maximálně RULEZZZ + s kámošem se začínáme věnovat komunitě hráčů nad 15 let v OV)
|
Naposledy upravil Qad!m dne út, 19.srpen 2008, 18:15, celkově upraveno 5 krát. |
|
|
|
|
| Kategorie EASY | |
| Kategorie MEDIUM | |
| Kategorie HARD | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| =*=*=*=*=*=*=*=*=*= NEW BEGINNING =*=*=*=*=*=*=*=*=*= | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |