Nick: Panda kdysy(Tikki)
Povolaní:Student
Věk: 17
Po dlouhe dobe se zase vracim na pad neda mi to jak vidim lidi co skacou stejne dlouho jako ja a jde jim to lepe, ale snazim se a doufam ze se to bude i trosku cenit
Naposledy upravil Panda dne st, 16.červenec 2008, 13:46, celkově upraveno 1 krát.
Proc myslis???jeden screenshot mi tam chybi protoze jsem ho zapomel vyfotit ale potom ho tam dam az to zase zaskacu...
Protože jsi lepčí než já XDDD a to je divný XD né, dělám si srandu, koukej to zaskákat, ať se můžeš pochlubit
Njn uz se na tom pracuje ale dneska bych to tam uz mohl dat......
Mno...a potom šup sem s tím! XD
Tak se mi to nepodarilo protoze semnou nakonec skakala segra a tim padem jsem tam nechtel davat ten versus te pisnicky ale urcite to tu dam jen co se budu na to citit
Proc myslis???jeden screenshot mi tam chybi protoze jsem ho zapomel vyfotit ale potom ho tam dam az to zase zaskacu...
Protože jsi lepčí než já XDDD a to je divný XD né, dělám si srandu, koukej to zaskákat, ať se můžeš pochlubit
Tak se mi to nepodarilo protoze semnou nakonec skakala segra a tim padem jsem tam nechtel davat ten versus te pisnicky ale urcite to tu dam jen co se budu na to citit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.