|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Rajče
Uživatel
|
|
Zaslal: út, 26.srpen 2008, 15:11 |
|
|
|
Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Je to na tebe nějaký moc hodný XDD |
Proc myslis???jeden screenshot mi tam chybi protoze jsem ho zapomel vyfotit ale potom ho tam dam az to zase zaskacu... |
Protože jsi lepčí než já XDDD a to je divný XD né, dělám si srandu, koukej to zaskákat, ať se můžeš pochlubit |
Njn uz se na tom pracuje ale dneska bych to tam uz mohl dat...... |
Mno...a potom šup sem s tím! XD |
Tak se mi to nepodarilo protoze semnou nakonec skakala segra a tim padem jsem tam nechtel davat ten versus te pisnicky ale urcite to tu dam jen co se budu na to citit |
ROFL, já si říkala, že to trvá nějak dlouho. |
njn a byla jsi na adviku??? |
Ano byla...já jsem ta dlouhovlasá slečna, co měla hroznou radost, když jsi ji jako mafián zabil...pokud jsi teda ten týpek s tou zelenou čelenkou a tričkem, který mělo na rukávech "Panda" |
Ano jsem to ja velky jakuza |
Ááá...já to vim |
Jses vedma nebo co??? |
Ne, ale měl jsi to tričko s rukávama, kde bylo "Panda" a ještě ke všemu jsem s tebou hopsala DDR. XD
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
Panda
Uživatel
|
Zaslal: so, 20.září 2008, 9:28 |
|
|
|
Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Panda napsal: | Rajče napsal: | Je to na tebe nějaký moc hodný XDD |
Proc myslis???jeden screenshot mi tam chybi protoze jsem ho zapomel vyfotit ale potom ho tam dam az to zase zaskacu... |
Protože jsi lepčí než já XDDD a to je divný XD né, dělám si srandu, koukej to zaskákat, ať se můžeš pochlubit |
Njn uz se na tom pracuje ale dneska bych to tam uz mohl dat...... |
Mno...a potom šup sem s tím! XD |
Tak se mi to nepodarilo protoze semnou nakonec skakala segra a tim padem jsem tam nechtel davat ten versus te pisnicky ale urcite to tu dam jen co se budu na to citit |
ROFL, já si říkala, že to trvá nějak dlouho. |
njn a byla jsi na adviku??? |
Ano byla...já jsem ta dlouhovlasá slečna, co měla hroznou radost, když jsi ji jako mafián zabil...pokud jsi teda ten týpek s tou zelenou čelenkou a tričkem, který mělo na rukávech "Panda" |
Ano jsem to ja velky jakuza |
Ááá...já to vim |
Jses vedma nebo co??? |
Ne, ale měl jsi to tričko s rukávama, kde bylo "Panda" a ještě ke všemu jsem s tebou hopsala DDR. XD |
JJ mel ale celou dobu jsem tam ddrko neskakal taky jsem byl na vratnici to tam hlidat a k tomu to byl pro me posledni advik na par let to tak vypada...
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |