Tak Rare-Items ma za sebou uspesny prvni rok provozu, diky vsem za podporu a pomoc ve vsech ruznych ohledech. Rare-Items vzniklo za ucelem zajistit dobrou dostupnost vsech produktu v souvislosti s machinedance. Druhym cilem bylo ziskat prostredky (vybaveni i finance) na akce komunity a podilet se na jejim rozvoji.
Co jsme tedy za rok 2008 udelali?
- zorganizovali jsme 2 ceske setkani priznivcu hudebnich her (BemaniCon, MCR)
- zajistili jsme linie na 4 CZ cony (Pragocon, Animefest, Advik, JAFest)
- spolupodileli jsme se na organizace hudebnich her na 4 velkych zahranicnich conech (AnimeShow, JapanExpo, ComicsSalon, B.A.K.A.)
- dostali jsme uspesne do CR 3 tanecni automaty (PIU Pro v Sumperku, PIU NX2 v Praze, DDR Extreme (jen na akce, jinak nelze ho legalne pouzivat v CR))
- dotahli jsme do CR prvni MultiPlayer set.
- dodelali jsme do prvni faze prvni ceskou tanecni hru EverStep.
- priblizili fenomem hudebnich a tanecnich her celkem více tři čtvrtě milionu lidí v ČR.
- a mnoho dalsiho
Zaroven z toho co se ke mne dostalo o tom "jak se na tom pakuju" - musim vas zklamat - moje vyplata cinila za rok 2008 cca. 15000 cisteho. Rare-Items mi zabralo cca. 2500 pracovnich hodin, coz je hodinova mzda 6kc/hod - to je vejvar, co?
A jaky je plan na 2009?
Urcite pokracovat v tom dale a vice - jednak se dale zajistovat, ze tu jsou k dostani spickove produkty za slusne ceny a nabidku dale rozsirovat, chceme zorganizovat opet dve samostatne akce jako setkani hracu hudebnich her v CR a jednu vetsi linii na nejake akci v CZ, ktera by slouzila jako exkurze do sveta hudebnich her pro všechny. Dale se hodlame i ucastnit se nadale zahranicnich akci a nase ucast zde rozsirit. Samorejme se hodlame i nadale ucastnit akci v CR vseho mozneho v CR - pokud mate nejakou akci a chcete nasi ucast staci dat vedet.