|
| | |
Flaiming
Newbie
|
Zaslal: pá, 26.prosinec 2008, 16:19 |
|
|
|
Zdravim priznivce DDR
DDR jsem objevil asi pred vic nez rokem, ovsem svuj vlastni pad (softpad) vlastnim teprve par mesicu. Uz mi ale prestava stacit, tak si chci koupit Impact Hledal jsem prave nejaky espop, kde by se dal sehnat nejlevneji, a narazil jsem na tohle forum. Rad bych se zucastnil nejakych akci, ve vice lidech se vzdycky tancuje lip
Jinak studuju informatiku v Brne, takze doufam ze se budu moct zucastnit nejakych akci tu, koukal jsem ze uz tu neco probiha.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Ghormoon
Newbie
|
|
Zaslal: út, 29.prosinec 2009, 6:13 |
|
|
|
Hoj, tak ja s DDR zacinam (tatka mel napad koupit pad at muze hubnout, tak mame od vanoc Impact, puvodne chtel X-pad, ale po chvili googleni sem mu to rozmluvil), tak se na tom zacinam ucit, zatim na Everstepu, ale mam problem najit songy ktery by se daly i poslouchat (remixy moc nemusim) ...
btw: nemate neco jako IRC (at nemusim spamovat forum s newbie otazkama)? vim ze tu v nakym topicu bylo, ale nedostal jsem se tam ...
kdyby se nekdo moc nudil a mel nervy na zacatecnika tak icq mam v profilu
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 5 z 5
|
|
|
| |