Tak jelikož mě poslední dobou skákání fakt začlo bavit, a dokonce jsem zaznamenal výraznější zlepšení, tak sem přihodím pár dalších pokroků
Výběr nejlepších výsledků, co jsem zatím dal:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak se mi už dvakrát povedlo dát 2000 combo čistě jenom na devítkách, a to bez předchozích znalostí písniček (na první pokusy):
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Taky jsem to jednou dotáhl k 3000, ale zvoral jsem to (pitomej Way Off!
To byla nějaká zrada, holt když člověk skáče písničky co nezná, občas něco dokáže nepěkně překvapit
)
Jinak jsem pořád toužil po tom mít konečně hvězdičku, tak jsem si jí jen tak pro srandu a pro dobrýpocit vydobil, i když jenom na bezvýznamných pětkách
Jinak teď už jsem schopen odskákat téměř jakoukoliv 9 min. na S (semtam to S+), v rámci tak 1-3 pokusů. Většinou se mi to i podaří alespoň na full great combo, občas simple digit great combo. Netrénuju teď žádnou písničku pořád dokola ale projíždím všechny devítky a snažím se je dávat.
Musím se teda přiznat k tomu, že si vždycky upravuju rychlost šipek aby mi seděla, a navíc skáču s AssistTickem (já už si na něj tolik zvykl, že se mi písničky bez něj nelíběj, mě to už přijde jako součást hudby
)
Další cíle:
Dát konečně devítku alepoň na 1 hvězdičku
Dát konečně devítku na full excellent combo
Až dojedu devítky tak pojedu zase to samý znovu, ale s 10
Možná bych mohl zkusit na nějakých pětkách nebo šestkách zkoušet dát dvě a víc hvězdiček