|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: po, 9.květen 2005, 20:15 |
|
|
|
Muj kluk miluje double mode, vzdycky chce hrat append, je plny pychy.
Je synchronizovany s beatem...."blabla netusim"....
rychle bijici srdce (kvuli velke rychlosti)
hmmm....laska je hidden mode...(a taky survival)
muj kluk ma rad double a neni levej^_~ (rozumeno levak..ale docela me to dostalo).
No kdybyste nevedeli, kde jsem tenhle nesmysl vyhrabala, tak si puste skladbu Sana Morette Ne Ente.
Stala se mi totiz takova zajimava vec. Snazim se ted zkoumat cviceni z matiky (jako problemy...)sorry jsem totalne dead, muj tlak je dost nizko a je mi spatne, do toho jsem nemocna..tak mozna proto to nechapu...a najednou moje ucho zaregistrovalo neco co znam za skladbu. Koukla jsem na listicku a koukam...track15. No tak jsem se koukla na na ID3, kde nic nebylo...ale vzhledem k tomu, ze je tam cesta k souboru, dozvedela jsem se ze je to skladba od B3 z Audihead (slovenske to skupiny (mozna je to naopak...)). Tak me to dost prekvapilo...kdyz muj mozek vyprocesoval rozpoznavaci funkci a vyhodil mi v hlave odpoved 'sana moretto ne ente'. Shift L...a hledani sana morette ne ente (nalezena v patem mixu) a nasledny poslech... poprve jsem poslouchala o cem ta skladba vlastne je...no musim rict, ze jsem se docela lamala smichy^_~
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 10
|
|
|
| |