Cloud: muzes si vzit notebook na zkopirovani DVD??
WerK: VSS? no tak dobre..jak to chcete brat..nema to skakaci den byt...muzeme jit na 3DDX no ale na DDR nevim? kdo se nabidne?
Melo se jit do cajovny a pokecat o conu a jinych vecech (a jak se kdo vlastne ma).
Predbezne stanovuji cas zacatku na: 14:00 u 3DDX. Tam urcity cas budem (v zavislosti na mute modu a obsluze) a pak zdrhneme do cajovny doresit veci ohledne conu ...
VSS? no tak dobre..jak to chcete brat..nema to skakaci den byt...muzeme jit na 3DDX no ale na DDR nevim? kdo se nabidne?
Melo se jit do cajovny a pokecat o conu a jinych vecech (a jak se kdo vlastne ma).
Prijizdim ve dvanact (tak nejam mi jede autobus...pokud je sraz od dvou...tak asi zkusim zajet na prosek a zpatky ..cloud chce zkopirovat chronocross...nebo bych tam sla vecer? ja nevim..-_-...ach jo.uz me vsechno stve..)...
(hlavne vemte nekdo ten krizovej sroubovak a fix...)
nemate nekdo nejakej adobephotoshop co byste na chvili mohli postradat?
Sraz je od 2 proto, aby se mezi 12-14 stacilo zaridit par veci okolo a nezdrzovalo nas to na srazu.
Muzete taky vzit vsechny DVD (jako toho chronocrosse a photoshop) sebou primo na sraz a pak ho muzeme mit treba od 12:00-12:15. Jezdeni po Praze se dost prodrazilo, takze muzem zacit klidne i ve 12 - pripadne se najime a pockame na ostatni co prijdou na 14h.
Takže tenhle víkend taťka odjel do Krkonoš.. pokud byste někdo dovezl softpad tak by se u mě mohlo udělat stanoviště pro vss (těch 5-6 lidí se mi do obýváku vejde)
Teda doufám že jo, já mám softa půjčený od Molík.. imho by í to nevadilo, ale můžu se jí ještě zeptat
teď koukám že 6 + já takže sedm.. hm hm.. pokud si nebudeme chtít sednout všichni zároveň tak by to snad šlo (ale Podmínky doma jako Pavel nemám no..)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.