|
| sraz 8.8. v praze | |
sauli
Newbie
|
Zaslal: ne, 31.červenec 2005, 20:12 |
|
|
|
Zdravím všechny ddr zastánce a milovníky
rád bych Vás zase někdy viděl a třeba si i zaskákal. a tak bych se chtěl zeptat, jestli byste se nechtěli potkat v pondělí 8. srpna od rána či od večera do rána (9.9.) někde v praze. bohužel nemám ani zázemí, ani techniku, ale zato myšlenku a spoustu elánu.
nepomohli byste mi někdo něco podobného spáchat?
dík za odpovědi
|
|
| | |
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: ne, 31.červenec 2005, 21:44 |
|
|
|
Heh, tohle je těžký (hlavně to zázemí, technika se dá sehnat relativně snadno..)
Do příštího týdne bych měl mít postavené oba hardpady a rád bych je otestoval.. nicméně mám problém s dopravou..
A ta volba datumu je taky celkem zajímavá, VSS a pondělí moc dohromady nejdou no každopádně kdybyste se rozhodli jen tak pro dopolední skákání v málo lidech tak bych doma nějaké to místo uvolnil(alespoň bych nemusel ty pady nikam vozit)
BTW vítej na fóru
|
|
Anonymní
|
Zaslal: st, 3.srpen 2005, 19:19 |
|
|
|
wow, ddr venku, to zní zajímavě. aspoň se nebudem tolik potit, že?
jinak nevím, jak takové srazy probíhají, takže pokud někdo, kdo máte pady byste do toho šli, dejte mi pls vedět, jestli se dá s něčím pomoct
|
|
sauli
Newbie
|
Zaslal: st, 3.srpen 2005, 19:20 |
|
|
|
Anonymous napsal: | wow, ddr venku, to zní zajímavě. aspoň se nebudem tolik potit, že?
jinak nevím, jak takové srazy probíhají, takže pokud někdo, kdo máte pady byste do toho šli, dejte mi pls vedět, jestli se dá s něčím pomoct |
ehm, omlouvám se, to jsem byl já, ale zapomněl jsem se podepsat...
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |