|
| | |
| | |
| | |
Pulda
Uživatel
|
Zaslal: út, 11.říjen 2005, 8:21 |
|
|
|
No, pujde to hrat i na Legacy(T1.5)... ale ja jsem nemyslel suicide black s hatredem, protoze tam je to doplnkova karta... myslel jsem nejaky combo deck ^_^
S nejakyma potvorama ktere maji nejakou "when ~this~ is put into a graveyard from play..." (Cathodion, Su-Chi, Solemn Simulacrum), prip. s potvorama ktere stoji 0-2 many, tzn. je tam hodim...neco treba udelaji kdyz prijdou do hry...pak je obetuju, v idealnim pripade udelaji neco kdyz prijdou na hrbitov a pak za ne navic ziskam vic many nez za kolik jsem je zahral... ^_^ Ale to uz chce vic barev nez je cerna... (musim do skoly, kdyztak neco napisu vecer ^_^)
Jinak jednickovy suicide black si ted predstavuju nejak takhle:
// Lands
1 [AQ] Strip Mine (2)
4 [TE] Wasteland
17 [ON] Swamp (3)
// Creatures
4 [US] Flesh Reaver
4 [TO] Nantuko Shade
4 [UD] Phyrexian Negator
4 [A] Hypnotic Specter
// Spells
2 [WL] Null Rod
1 [R] Demonic Tutor
4 [A] Sinkhole
4 [AT] Hymn to Tourach
4 [US] Duress
4 [MI] Dark Ritual
1 [U] Mox Jet
1 [U] Black Lotus
1 [US] Yawgmoth's Will
// Sideboard
SB: 4 [UD] Masticore
SB: 1 [B] Sol Ring
SB: 3 [AL] Dystopia
SB: 4 [UD] Powder Keg
SB: 3 [AL] Contagion
note: Main Deck je uzpusoben hlavne proti U controlu, SB je na potvorove baliky. V pripade ze je hodne agresivni metagame se to da postavit jinak.
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Pulda
Uživatel
|
Zaslal: po, 30.leden 2006, 22:32 |
|
|
|
To by byla skoda. Jestli mas nejaky deck nebo treba i jen neco na vymenu, tak to nekdy dotahni na nejaky con/sraz apod. a uvidi se.
Timhle treba bych v kamnech topil docela nerad:
^_~
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |