|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Pulda
Uživatel
|
Zaslal: so, 5.listopad 2005, 21:18 |
|
|
|
No, ja taky nevim ... ale pokusim se udelat si cas.
Trocha sampanskeho nebo tak neco na pripitek urcite neuskodi, ale pro nejake kontinualni pripijeni cely den/noc nejsem ^_^
Jo, jinak muzeme zavest novotu a pripijet cajem, pripadne pro tento ucel vynaleznout nejaky novy vysoce sofistikovany zpusob jeho pripravy ^_~
Co se tyce lokace, tak podporuji Bee Boouv navrh s Sumperkem pokud tedy to nakonec bude mozne a pokud se nebude nekdo bat ze tam udelame apokalypsu ^_^ ...ale S'Tsung ma pravdu ze je asi dost brzo to resit... snad nikdo tady nevi jak a jestli vubec se mu to bude hodit, takze pokud nekdo neplanuje nejakou megaakci jejiz priprava si zada pozornost 2 mesice dopredu, tak to asi odlozime do doby kdy budou mit vsichni (nebo aspon vetsina) jasno v tom, jak tu budou apod.
|
|
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: so, 5.listopad 2005, 23:09 |
|
|
|
V ty Plzni to bylo mysleno spis, ze se ozvali nejaky ty lidi. Ale podle toho co pak napsali me to prilis nenadchlo. Ne na Silvestra (jindy klidne . mozna).
Praha. Hm hm. Vetsinou jsem travil Silvestra u nas na vesnici, parkrat v Plzni na koleji (pro vsechny tu moc mista nebude) i parkrat v prirode. Praha se mi asi bude zdat trochu "o hubu", takze bych byl pro Sumperk - kdyz bude misto. Nikdy jsem moc nepil, ale v zdejsi zemi je zvykem si bublinkama o pulnoci tuknout, tak bych to to dodrzel. Muzeme to treba vylepsit o pripijeni sampanem na padu.
Zatim jsem mel takovou predstavu, ze by se (mozna i torchu tlapalo) pokecalo, filmy, filmiky, karty (klidne i ty co se hraji 5 hodin). Kdyz budete hodny, tak udelam DDR autoskolu (= nasleduj sipku 2). Ale ne driv jak na Silvestra, ono to sebere nejaky ten cas.
Je to sice za dlouho, ale ono to celkem rychle utece. Pokud teda mate nejaky plany predem, sem s nima. Probereme a termin + misto muzeme stanovit az to bude aktualni, budeme vedet pocet a jestli nas BeeBooovi (eh .. rodice od Bee) nechaji u nich
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 4
|
|
|
| |