|
| Kvalifikace EC3 | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: út, 25.říjen 2005, 18:59 |
|
|
|
Zdravim. Z jedne strany je na to brzo, z druhe i pozde...vsechny informace jsou zatim jen teoreticke. pokusim se je dodrzet, ale nezalezi to az zase tak na me.
Takze kvalifikace by prozatim mela probehnout v prosinci. Ma to par hacku. Nevim jestli PG konecne "vyprodukuji" CF3 a jestli mi vcas dojde, takze prinejhorsim by se hralo na SM. Nevadi pro vas velka advantage, pro me naopak.
kdy: 29/12 2005
Misto konani: Kvalifikace se bude konat v Praze v nejakych lokalitach mensy CZ.
Kdo by se mel objevit? Lidi, co si veri a radi by se podivali do Norska. Takhle na to, abyste meli sanci se dostat na turnaj musite prolezt vsechny caty z Euromix 2. Avsak, EC3 by se mel hrat na ITG2 takze se podminky na vstup budou menit.
co dostanete, kdyz vyhrajete? To se jeste uvidi, ale prvni cena je moznost vstoupit do Evropskeho Sampionatu.
na cem se bude hrat: V planu byl a zatim jeste stale je (i kdyz zacinam pochybovat) muj PS2 a muj budouci CobaltFlux. (pripadne SM a nejake homepady..jsem HODNE proti)
co se bude hrat: V planu je DDR Extreme (ma desitkovy system a normalni gradovani), JD5 (ale nebojte se...PS2 hry nemaji tak brutus window jako arkada^_~)
Kdo prijde:
xSuperLoadx
S'Tsung
Xsoft
Falco
WerK
Molik
Pulda
|
Naposledy upravil S'Tsung dne čt, 8.prosinec 2005, 17:44, celkově upraveno 4 krát. |
|
|
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: st, 26.říjen 2005, 20:17 |
|
|
|
Ja vas vsechny chapu a Pulda ma pravdu.
Ja osobne bych do Norska z lidi, co z nam poslala sebe. Neminim tim nic spatneho nebo nejake povysovani. Ale Pulda mi ukazal, ze na DSS mu to fakt nejde. Bohuzel jsem jeste nepozvala jine hrace, co v zivote na arkade nestali na nejakou platformu, takze to je mozna vec i osobni. Kazdopadne vim, ze moje hrani na arkade bylo strasne a to uz jsem mela celkem dobrou uroven.
nastavit SM je tezke. Chce to mit dobry hardpad a nekoho kdo je velmi presny. mozna werk by mohl SM nastavit. Odehrat songy podle rytmu a ne podle sipek a z prumeru odchylek nastavit nejakou odchylku. Na mem pocitaci je odchylka asi 66ms, coz je ZATRACENE moc. Nemluvim o tom, ze samotne casovani stepchartu pro songy je spatne. treba to zacne dobre ale uprostred se to rozejde a tak. Mozna proto az vlezete na PS nebo arkadu a jste presni a zjistite, kde je perfect window...tak date treba AAA ani nemrknete. na PS2 je casovani stejne jako na arkade (jako ...v tom ze perfect je od 0.000) ale ma jednodussi windowy (o 15ms delsi). tech patnact ms dela hodne. ale na to neprijdete, protoze nemame arkadu po ruce. na to prijdete az na automatu. JDcko dela taky hodne. Na PS2, ktere jede podle dance pointu je to HOODNE videt. Ono dostat dvakrat -7 (nebo -6) za nedoslaply freeze vas z 50% zivota zabije. Na SM by se vam to v zivote nestalo. To same je i pro vice normalnich missu. V PS2 verzi to jde rychleji nez u SM, ale porad je to mirne oproti automatu. Ja jsem se bala na automatu hrat nejake deviti tlapky kvuli tomuhle judgementu. a mela jsem pravdu. I kdyz jsem je odehrala na A, mela jsem moment nebo vice, kdy jsem mela zivoty skoro na nule a to jsem neminula moc sipek celkove. Jen par ale za sebou.
Take vim toto, po dlouhe dobe hrani na SM jsem vlezla na arkadu a hrala jsem podle meho nauceneho casovani. Na obrazovce se objevovalo porad GREAT. To mi vubec neslo do hlavy. Tak jsem vzala DDR na PS2 zarazila jsem to do PS2 a zkusila to same... zase GREAT, GREAT (ale PS2 ma prece taky 45ms window..chyba bude jinde) Ano, byla. Moje SM mela velkou odchylku. Naucila jsem se par skladeb hrat na PS2 podle hudby (hold on me, twin bee..etc) a pak jsem je sla odehrat na SM aniz bych koukala na sipky..a jak to vypadalo? GREAT, GREAT, GOOD, GREAT... = offset hodne mimo...(prumer byl 66ms).
=> jsem PS2 je dobre reseni. ale zalezi co se k tomu PS2 pripoji. kdyz to bude softpad..jsem proti..kdyz to bude hardpad jsem pro. ale zase hardpad a SM...to znamena dlouhe nastavovani SM a pak nejiste vysledky.
BTW EDIT: Lidi z EC na SM hrajou jenom rukama a oni vi proc. a na mistrovstvi ti opravdu tvoje schopnosti na SM jsou k nicemu. Das TLOM na SM? Jo, dam. Na PSX? Jo, dala jsem. Na arkade? Bojim, bojim...
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |