Noo jako pod nejakym PS2 emulatorem by se to mozna i pustit dalo ... ale nejvetsi problem bude dostat tam ty mikrofony (aby to slo suplovat normalnim mikrofonem). Totiz, kdo ten zpusob pripojeni videl (dva mikrofony jdou do jedne krabicky a ta jde do .... USB) tak mi asi da zapravdu, ze Sony obskurni periferie rulez :X
ach jo, já chci Singstar, nebo aspoň někoho, ke komu bych se nakýblovala:o) (ehm, způsob mého uvažovaní už je poznamenán, jediná věc, která mě při poslechu písničky "I will always love you" napadla, bylo asi "To by byla v SingStar obdoba Max300...")
Je to na PS2 (ze zacatku to nikdo nepisete) .. jen takovy drobny detail.
V emulatoru se mi nemecka verze zatim nechce spustit, ale jeste na ni kouknu. To prece musi by ti na PC? Jinak, noc po Singstaru (doma) .. docela navykovy co? Clovek nemuze dostat ty songy z hlavy.
Je to víc než "docela" návykový...no, v emulátoru by to mělo jít, ale nevím, jak s těma mikrofonama, WerK má pravdu, určitě v tom bude nějakej háček...
ehm, my jsme Martymu pustili muj a Sniperuv replay...a to jsme jeste hrali na freestyle, takze tam nebyly videt ty vysky v tonine...ehm..:o)
víš co, ixi, XUX:oP
Kdyz jsme byli u xsofta na koleji tak jsme hrali asi tak v pet hodin rano singstar. Ok dobre..tak dejme tomu, ze jsme zacali v pet vecer? Vybral se seong Words a tak se nejak zpivalo. Xsoft me asi chtel znova rozesmat. (predtim me totiz lochtal na nohach a tak vselijak, jeste mi pritom i prejel nohu) no a nekdy uprostred songu misto words zazpival "word" a kdyz tam bylo znova words tak se ozval xsoft s "excel", ne ze by to tam sedelo, ale rozesmal me strasnym zpusobem, ze jsem zbytek songu nedozpivala. No a to same mi udelal v pet rano. Myslela jsem, ze me to tak nedostane, ale vzpominka na to jak me to rozesmalo melo u me steny efekt takze jsem to nedozivala.
A kdyby jste chteli vedet proc jsem na to ted prislo...no zazpivala jsem si pisnicku "words" a asi v trech tertinach me popadl zachvat smichu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.