takze... konecne bychom se meli rozhoupat k nejaky akci, at to neni jenom osklive tlachani... takze posledni navrh (snad uz finalni) na ty tanecni. Pujde se sem:
http://www.tanecnistyle.cz/
Jednalo by se o uterky... take napiste kdo teda byste do toho sel a pak se konecne prihlasime =)
No... nebudete mi věřit ale jsem v tom taky... a možná přitáhnu i svou slečnu ale zatím jsem neměl odvahu se jí zeptat
ale tu přihlášku jsem nějak pomotal... jde to zrušit a napsat novou? to víte já jsem šikulka
hmmm... uz to zacina byt pomalu ale jiste aktualni, tak vyhrabeme topic ze zapomneni ... zaciname 10.10. (kdyztak me opravte, jista si tim nejsem ;o) )
hahahaa, prazaci zawostavaj ve chvili kdy vy budete mit prvni lekci, tak ja uz budu mit po stolovani i prvni prodlouzeny to mam ale radost, ze aspon jednou nebudem my vesnicani v necem pozadu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.