Zaslal: pá, 28.duben 2006, 20:00
Ve zkouskovem to vidim blede, ale uwidime, muzeme operativne menit, jinak zapocet bude, tuto stredu, na hardpadech, pokud mi je nekdo pomuze prenest na blok.
v soutezi s filmem Zkrocena hora, s magazinem Metropolis, jste vyhral/a vecnou vyhru - darek od distributora.
Svoji vyhru jsi muzete vyzvednout, do patku 5.5., kazdy vsedni den od 8 do 17 h. v redakci Metropolis,
namesti Svobody 11 (budova Humanic), Brno.
Ertai: No klidne bych to vyzvedla, ovsem pochubuju, ze mit o daji...to bude asi na jmeno a obcanku...ne?
Nezkousel jsi jim napsat mail, at ti to poslou??
No tak nakonec banda zabednencu tam nebyla, jen takova docela mila a inteligentne vypadajici slecna, ktera mi naprosto slepe verila (to bude jiste kouzlem me osobnosti ).
Marty: No, zase takovej drsnak nejsem, abych tam dosla s tim, ze: "Dobry, ja jsem neco vyhrala, jmenuju se Rozehnalová. Tricko? Tak prosim XL..."
To zas ne, nahodou jsem se tam ohanela Ertaiovym jmenem a slecna ho dokonce nasla v nejakem seznamu.
Hi, teď bych chtěl s DDR začít, sháním si nějakej pad, a kdyby to šlo, rád bych ve středu skusil zajít na ten váš sraz jestli byste mě jednou vzali. Jestli jo, tak mi napište kde a kdy na ICQ 101986426, díky!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.