DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď [Každou středu] - Brno
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 24, 25, 26  Další
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Ve zkouskovem to vidim blede, ale uwidime, muzeme operativne menit, jinak zapocet bude, tuto stredu, na hardpadech, pokud mi je nekdo pomuze prenest na blok.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Ertai DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
toz vim ze to sem nepatri ,ale vyhral sem po netu nejakou cenu,ktera je k vyzvednuti v brne Confused
nemel by nejaky dobrak cas mi to vyzvednout? shifty
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ErtaiOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Ertai napsal:
toz vim ze to sem nepatri ,ale vyhral sem po netu nejakou cenu,ktera je k vyzvednuti v brne Confused
nemel by nejaky dobrak cas mi to vyzvednout? shifty

V brne kde, a co to ma byt? Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Ertai DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
kompletni text mailu:

Dobry den,

v soutezi s filmem Zkrocena hora, s magazinem Metropolis, jste vyhral/a vecnou vyhru - darek od distributora.
Svoji vyhru jsi muzete vyzvednout, do patku 5.5., kazdy vsedni den od 8 do 17 h. v redakci Metropolis,
namesti Svobody 11 (budova Humanic), Brno.

GratulujeME
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ErtaiOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Centime DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Ertai: No klidne bych to vyzvedla, ovsem pochubuju, ze mit o daji...to bude asi na jmeno a obcanku...ne?
Nezkousel jsi jim napsat mail, at ti to poslou??
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CentimeOdeslat soukromou zprávuICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Centime: Zrovna jsem to formuloval Smile
Pulda DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Anebo jim muzes dat vedet ze to vyzvedne nekdo jiny (jeho jmeno etc. ...) a pak by to snad slo.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele PuldaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailMSN MessengerICQ
Ertai DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
moh by tam teda nedko skocit POKUSIT se to vyzvednout ,pac se zda ze ta redakce je zajimavy spolek retardů Rolling Eyes

kdyz sem jim napsal to co tady šipka nahoru pulda rika tak mi odepsali "Bohuzel vyhry nezasilame ,naschledanou "
judge nugget
Centime DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Ertai napsal:
moh by tam teda nedko skocit POKUSIT se to vyzvednout ,pac se zda ze ta redakce je zajimavy spolek retardů Rolling Eyes

kdyz sem jim napsal to co tady šipka nahoru pulda rika tak mi odepsali "Bohuzel vyhry nezasilame ,naschledanou "
judge nugget

Ghe, banda zabednencu je to. Ja bych teroreticky mela zitra odpoledne cas, jestli si vzpomenu, tak tak skocim:)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CentimeOdeslat soukromou zprávuICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Centime napsal:
Ertai napsal:

judge nugget

Ghe, banda zabednencu je to. Ja bych teroreticky mela zitra odpoledne cas, jestli si vzpomenu, tak tak skocim:)

Ktera banda? to jako my? nebo oni? nebo ti druzi? a nebo vsichni? Twisted Evil
Ertai DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Bee_Boo napsal:

Ktera banda? to jako my? nebo oni? nebo ti druzi? a nebo vsichni? Twisted Evil

jak rika T.Clancy:
"otázka není jestli jsem paranoidní,ale jestli sem paranoidní dostatecne" shifty
Centime DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
No tak nakonec banda zabednencu tam nebyla, jen takova docela mila a inteligentne vypadajici slecna, ktera mi naprosto slepe verila (to bude jiste kouzlem me osobnosti Wink ).
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

Marty DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
...

Naposledy upravil Marty dne čt, 22.červen 2006, 14:06, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MartyOdeslat soukromou zprávu
Centime DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Marty: No, zase takovej drsnak nejsem, abych tam dosla s tim, ze: "Dobry, ja jsem neco vyhrala, jmenuju se Rozehnalová. Tricko? Tak prosim XL..."
To zas ne, nahodou jsem se tam ohanela Ertaiovym jmenem a slecna ho dokonce nasla v nejakem seznamu. Wink
Začátečník
TomParys DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Hi, teď bych chtěl s DDR začít, sháním si nějakej pad, a kdyby to šlo, rád bych ve středu skusil zajít na ten váš sraz jestli byste mě jednou vzali. Jestli jo, tak mi napište kde a kdy na ICQ 101986426, díky! Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TomParysOdeslat soukromou zprávu
[Každou středu] - Brno