moc všem děkuji za krásné dny, omlouvám se, nebyl čas na loučení...pořád jsem to odkládala a odkládala až jsem nakonec měla co dělat, aby mi to neujelo...
je mi doma smutno
Chtel bych vam vsem moc podekovat za super vikend, doufam ze se znovu brzy sejdeme. Moc rad jsem vas vsechny poznal a s potesenim jsem zjistil, ze jste super lidi.
Sice jsem dlouho nepobyl, ale i tak to bylo super. Lidi vyborny, spousta akci a zabavy taky dostatek. Za to bloudeni a hledani to rozhodne stalo. jeste jednou bych chtel podekovat DDR clenum, kteri mi pomohli s presunem padu od skoly k metru. Cesta metrem na hlavak probehla celkem klidne. Vsichni mi uvolnovali misto, uhybali mi. nekdo dokonce prohlasil ze me pro vlastni bezpeci radsi pusti pred sebe. Ve vlaku taky nikdo proti padu oprenem o sedadla taky nic nemel. A nakonec diky hodne pani nadrazacce, ktera se nademnou slitovala a pujcila mi karku, sem se nemusel s padem tahnout silenou dalku z nadrazi az domu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.