|
WerK
Uživatel
|
Zaslal: čt, 3.srpen 2006, 19:05 |
|
|
|
Cloud napsal: | WerK napsal: | Centime napsal: | Tak dnes na me poprve zazvonil soused. Je pravda, ze je to jen kratka doba, co mam hard, ale predtim jsem hrala na softech bez te vyplne a problem zjevne nemeli. Tvaril se v pohode, jenze je potiz, ze ma neurcitou pracovni dobu, takze...se to tezko domlouva.
Problem neni ani tak hluk, jako spis ty vibrace, tak uz jsem rikala.
No holt nebudu hrat heavy a nacpu si pod pad nejakou deku...a uvidime. | Me se osvedcil molitan ze softpadu ... je velkej tak akorat a tlumi dobre |
No skoro zadny rozdil:) |
Chces rict ze hardpad na fpu podlaze s a bez molitanu je pro sousedy skoro zadny rozdil ?
|
|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: pá, 4.srpen 2006, 0:55 |
|
|
|
WerK napsal: | Cloud napsal: | WerK napsal: | Centime napsal: | Tak dnes na me poprve zazvonil soused. Je pravda, ze je to jen kratka doba, co mam hard, ale predtim jsem hrala na softech bez te vyplne a problem zjevne nemeli. Tvaril se v pohode, jenze je potiz, ze ma neurcitou pracovni dobu, takze...se to tezko domlouva.
No holt nebudu hrat heavy a nacpu si pod pad nejakou deku...a uvidime. | Me se osvedcil molitan ze softpadu ... je velkej tak akorat a tlumi dobre |
No skoro zadny rozdil:) | Chces rict ze hardpad na fpu podlaze s a bez molitanu je pro sousedy skoro zadny rozdil ? |
No jedinej rozdil bylo u me to, ze jsem z nej s tim molitanem padal. Ale v hlasitosti skoro zadny rozdil.
|
|
| | |
WerK
Uživatel
|
Zaslal: pá, 4.srpen 2006, 1:00 |
|
|
|
Cloud napsal: | WerK napsal: | Cloud napsal: | WerK napsal: | Centime napsal: | Tak dnes na me poprve zazvonil soused. Je pravda, ze je to jen kratka doba, co mam hard, ale predtim jsem hrala na softech bez te vyplne a problem zjevne nemeli. Tvaril se v pohode, jenze je potiz, ze ma neurcitou pracovni dobu, takze...se to tezko domlouva.
No skoro zadny rozdil:) | Chces rict ze hardpad na fpu podlaze s a bez molitanu je pro sousedy skoro zadny rozdil ? |
No jedinej rozdil bylo u me to, ze jsem z nej s tim molitanem padal. Ale v hlasitosti skoro zadny rozdil. |
No v audible asi ne ale to co rusi sousedy jsou vibrace prenasene pres podlahu a to imho celkem tlumi (btw jinak koukam ze jeste chvili budem quotovat a vznikne podobnej obrazec jako si delal minule pri xjemny session )
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Qad!m
Uživatel
|
Zaslal: pá, 4.leden 2008, 20:07 |
|
|
|
Beee, treti a nejvyssi patro v dome. Jeste donedavna nic, ale pak se vecer stavila pritroubla sousedka zespoda, ze pry jim neco pravidelne klepe do stropu . No nic, maji smulu, vetsinou to stejne nejpozdeji 19:30 balim. Spis me pekne stve, ze zrovna oni prijdou kvuli hluku. Bydlime nad nimi a nekdy nevim, jestli nevolat 158, pac nevim, if si delaji poteseni nebo se snazi navzajem zabit. No rychleji nez vysvetlovat ji, co je to pad, tak reknu, ze sem si doma zridil soukrome fitko . Tam se taky triska...
|
|
| | |
Mafis
Uživatel
|
Zaslal: út, 2.září 2008, 22:18 |
|
|
|
Hmm no tak co se tyce sousedu ...bydlim v sedmym patre v panelaku a dancim na Impactu vetsinou vecer tak od 20:00 treba do 4 do rana XD
a sousedi si nestezovali zatim ,mozna to bude tim ze nedupu a voni uz davno spej .
ale neni nic lepsiho nez si dat par vrazdicek typu Vertex max 300 Onyx a pod a pak za 4 hodky vstavat a jit do skoly .DDD
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 3
|
|
|
| |