|
| | |
| | |
| | |
herby
Uživatel
|
Zaslal: čt, 14.září 2006, 12:10 |
|
|
|
xsoft napsal: | TXka maji vystup na PS2, coz je dobry (moooc dobry). No mi tam prijedeme nekdy okolo poledne, takze jestli me odchytnes, muzeme se domluvit na pujceni a podobne. Cim vice padu v multiplayeru, tim lip. |
No keď ide len o to (BTW, na toho multiplayera sa teším), tak ja do multiplayera požičiam pokojne ešte aj 2 fungl nové (pár krát skákané) Deluxe Ignition 2 3-in-1...
BTW, tie TXka sú vcelku ťažké, čo keby ste po ne rovno prišli ku mne domov a môžeme tam dôjsť spolu (Mozartova 19). Síce vládnem akou-takou silou, ale dve TX6000 (zmontované aj s barmi) potiahnuť nezvládnem .
|
|
| | |
Srandista
Uživatel
|
Zaslal: čt, 14.září 2006, 12:20 |
|
|
|
herby napsal: | xsoft napsal: | TXka maji vystup na PS2, coz je dobry (moooc dobry). No mi tam prijedeme nekdy okolo poledne, takze jestli me odchytnes, muzeme se domluvit na pujceni a podobne. Cim vice padu v multiplayeru, tim lip. |
No keď ide len o to (BTW, na toho multiplayera sa teším), tak ja do multiplayera požičiam pokojne ešte aj 2 fungl nové (pár krát skákané) Deluxe Ignition 2 3-in-1...
BTW, tie TXka sú vcelku ťažké, čo keby ste po ne rovno prišli ku mne domov a môžeme tam dôjsť spolu (Mozartova 19). Síce vládnem akou-takou silou, ale dve TX6000 (zmontované aj s barmi) potiahnuť nezvládnem . |
Na SUZE som v piatok uz od rana, tak ti s tym mozem helpnut este pred zacatim CS... V pm ti posielam svoje cislo, zavolaj mi potom ked vstanes, stretneme sa a doneseme to tam...
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 5
|
|
|
| |