|
Jak často hrajete? |
Více než tři hodiny denně |
|
0% |
[ 0 ] |
Více než hodinu denně |
|
26% |
[ 6 ] |
Každý den méně než hodinu |
|
4% |
[ 1 ] |
3-6x týdně |
|
26% |
[ 6 ] |
Jednou dvakrát týdně |
|
8% |
[ 2 ] |
Méně |
|
8% |
[ 2 ] |
Nevim, tak nějak random ,) |
|
26% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
| Jak často hrajete? | |
Almad
Uživatel
|
Zaslal: st, 20.září 2006, 22:24 |
|
|
|
Jenom mě tak napadlo, jak často a dlouho hrajete?
Jsem se totiž přistih, že si občas hopsu ráno, sem tam v polední pauze a skoro každý den večír, ale hádám mě to v dohledné době pustí (už kvůli šlachám, achilovkám a tak,))...tak mně jenom zajímalo, jak jsou na tom místní jedenáctkaři
|
Naposledy upravil Almad dne čt, 21.září 2006, 11:00, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: čt, 21.září 2006, 2:19 |
|
|
|
Tak třeba dnes jsem hrál ve třech vlnách s rovnoměrným odstupem. Dvakrát do vyčerpání, což u mě znamená tak něco okolo 6ti písniček potřetí mě přerušila matka směřující do postele. Přeci jen můj audiosystém není přítelem klidného usínání. Jen pro info, nejsem žádný mistr jedenáctkař, stále mě dokáže místy překvapit i nějaká ta šesťazna, sedmajzna, standart (třeba z ITG - Bouff, Disconnected -Hyper- Mix ... prostě nedávám). Ale musím říct, že mi to postupem času přestává ubližovat. Buď se zoceluji po fyzické stránce, a nebo jsem se naučil ťapat natolik efektivně, aby mě to nepoznamenávalo.
|
|
| | |
| | |
Almad
Uživatel
|
Zaslal: čt, 21.září 2006, 10:30 |
|
|
|
Kirara napsal: | Tak třeba dnes jsem hrál ve třech vlnách s rovnoměrným odstupem. Dvakrát do vyčerpání, což u mě znamená tak něco okolo 6ti písniček potřetí mě přerušila matka směřující do postele. |
Šest písniček, to je tak půlhoďka?
Kirara napsal: | Jen pro info, nejsem žádný mistr jedenáctkař, |
No, ono taky na čem jedeš?
Já jsem teď poprvé dal na C (to je ale vyjímka, jenom se mi Vater Unser líbí, tak jsem si ho vyposlouchal, navíc mi přijde lehčí než čtyřkovej Decisive Battle) a mám dojem, že se přibližuju limitům softpadu, rychlé dvojkroky na jednom mi to nebere, musim hodně zvedat nohu a to je pak už problém (aspoň porovnávám s hardpadem co byl na Moorconu, sice jsem to tam neuměl vůbec, ale nějaké porovnání mám ,))...i když spíš mám co dohánět v reflexech a přenášení váhy
Kirara napsal: | stále mě dokáže místy překvapit i nějaká ta šesťazna, sedmajzna, standart (třeba z ITG - Bouff, Disconnected -Hyper- Mix ... prostě nedávám). |
ITG je co? Musim natrénovat
Kirara napsal: | Ale musím říct, že mi to postupem času přestává ubližovat. Buď se zoceluji po fyzické stránce, a nebo jsem se naučil ťapat natolik efektivně, aby mě to nepoznamenávalo. |
Doufám, že to mě taky čeká ,)
|
|
| | |
herby
Uživatel
|
Zaslal: čt, 21.září 2006, 10:44 |
|
|
|
Jedenástku som ešte nedal, takže nie som kvalifikovaný odpovedať.
Momentálne mám pauzu, počkám, kým sa mi úplne dohojí zranená šľacha.
Inak ale vždy keď mám chuť, tj. tak 4-5 krát do týždňa 30-120 minút (proste si pusť Endless, a keď failneš a ešte chceš, pusť si ďalší, a keď failneš a ešte chceš, ...). Zo začiatku by som doporučoval Endless Light, až to zvládneš hodinu, prejdi na Endless Standard.
|
|
Almad
Uživatel
|
Zaslal: čt, 21.září 2006, 10:58 |
|
|
|
herby napsal: | Inak ale vždy keď mám chuť, tj. tak 4-5 krát do týždňa 30-120 minút (proste si pusť Endless, a keď failneš a ešte chceš, pusť si ďalší, a keď failneš a ešte chceš, ...). Zo začiatku by som doporučoval Endless Light, až to zvládneš hodinu, prejdi na Endless Standard. |
To chci, kde se to vybírá? Nějak to v menus nemůžu najít :-]
|
|
stribro
Support team
|
Zaslal: čt, 21.září 2006, 13:45 |
|
|
|
Ja zatim doma nemam pad, takze jedina prilezitost, kdy se moje nohy setkaji s DDR, jsou cony, nebo obcasne navstevy u kamarada pres ulici. Co se tyce klavesnicoveho DDR, venuji se mu dosti nahodne, par songu ve chvili, kdy me prepadne nahla chut (nekdy si dava nacas i par tydnu).
|
|
Almad
Uživatel
|
Zaslal: čt, 21.září 2006, 19:46 |
|
|
|
//OT
herby napsal: | Keď si vyberáš obtiažnosť, prejdi za obrazovku ako keby si chcel ešte viac než Heavy ... |
Jo, dík, to je super mod Budu muset o víkendu si najít čas (teď už musim jít a vůbec během týdne víc než hodinu v kuse úplného volna nemívám), ale je to super (jinak můj první přerušený pokus, mám co pilovat ).
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |