|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: po, 4.červen 2007, 0:31 |
|
|
|
Pak jsem se asi synchronizoval podvědomě. U vojáků, pochodování mi ještě šlo, i když jsem šel často druhou nohou než všichni ostatní, což téměř veskrze ani nevadí. Horší bylo otáčení hlavy, to jsem nevěděl kdy a kam. Japonky jsou supr - dondo ponpo dondo ponpo don ponpo. Ale nejvtipnější mě zatím přišli ty myši.
Jinak z 3. série, kytičky jsou jednoduchý, tučňáci jsou dost vtipní, velmi se mi líbí ten zajíc bubnující po mořských potvorách, zbytek je dost tricky. S těma trampolínama je to tak, že musíš zmačknout A/B (pro pravého) nebo šipku (pro levého) ve chvíli kdy je liška na vrcholu trajektorie a ona se změní na dítě (a vice versa). Když netrefíš správný čas je z toho hybrid. Musel jsem si u toho přenastavit ovládání, bo mě mátlo, že mám šipky vpravo a A/B vlevo. Nepomohlo ani prohodit ruce, některým pochodům v mozku prostě nerozumím. Další je jak pochodování v první sérii, akorát takové podivné postaičky s hranatýma hlavama a jiné povely.
|
|
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: po, 4.červen 2007, 12:58 |
|
|
|
Tak tak, trampolina je Dolu a Acko (tak nejak to mam ale namapovane, ze macka tlacitka krizem (A vlevo pro holku vpravo a obracene).
Mysi jsou super, kocka taky. Jo jinak jestli jsi tady, tak v menu (kostickova ikonka vlevo) ma mi jednu minuhru, kdy mas oblicej kocky a sipkama, A, B mnoukas. Pekny).
(klepajici se mys, kdyz se netrefite)
Jinak mimo souteze jde udelat treba i:
http://www.bashers.nl/2006/07/ritmegevoel_voor_rhythm_tengoku.php
http://www.nintendo.co.jp/n08/brij/staff/index.html
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |