Dejvicka ? Ta mi teda nijak extra velka neprijde...ale je pravda, ze tam snesou hodne (spoluzacka tam chodi na srazy potkaniho fora - jakoze si tam vsichni s sebou nosi potkany a tem cajovnikum to nevadu...), tak bys snad prezili i ddr...
Dejvicka ? Ta mi teda nijak extra velka neprijde...ale je pravda, ze tam snesou hodne (spoluzacka tam chodi na srazy potkaniho fora - jakoze si tam vsichni s sebou nosi potkany a tem cajovnikum to nevadu...), tak bys snad prezili i ddr...
Ta zadní místnost je megavelká a pokud tam zrovna nebude šlapat Sniper nebo Deirh na padu, tak byste se tam mohli i vejít.
yay, ještě jsem to neprošvih? účastnit se budu velice rád...
mé zkušenosti:
U kostela na Strossmayeráku by místo tuším bylo, ale posledně co jsem tam byl (22.) měli problémy s elektrikou a mají tam obecně naprosto nejnevrlejší obsluhu jakou znám...
Dejvická má v zadu místa hafo, výborné čaje i nečaje, zásuvky, wifi a jsou tam v pohodě...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.