Konecne jsem si donesla par screenu a muzu je sem dat
Tak tohle je pekny screenshot. Zadkladni Choreography mod. Vsichni tancuji
stejnou sestavu a obtiznost, ale podle toho jak spravne potvrdi sipky jejich
tanec "sedi" do rytmu. Kdo se netrefi, chvilku premysli a pak se zase zapoji.
Tohle byla hra s mym zatim nejlepsim score, dostala sem nakonec 461k...
Tohle je Beat-up pro 4 smery, normalni obtiznost. U Beat-upu se hraje spis na missy
nez na presnost, protoze diky lagum a proste Internetu muzete mit umysl presny, ale
zpozdeni klidne vterinu (i vic, pri plnem serveru nebo plne mistnosti). Takze je
to spis o tom, kdo se lepe zorientuje, zjisti spravne poradi jak sipky potvrdit a nemine
beat. Vite jak je divne, kdyz vam letaji sipky ze stran? Na obrazku bohuzel zadne
videt nejsou, protoze se to pri nich moc "fotit" nestiha... Par her mi to trvalo, ale
prisla jsem beatu na chut a bavi me.
Tohle je mod Club dance, kde chvili tancujete sami a ve chvili, kdy vas hra vyzve, vybirate
partnera z protejsku jednou z klaves F1 - F3, potaji. Pokud jste se shodli a vybrali se
navzajem, pokracujete jako Couple a dostavate vice bodu, zvlast pokud je partner dobry
a zvlada lv. 9. Pokud ne, muze vam taky vsechno zkazit. Vyhrava kazdy, kdo na konci
utvori par a nezustane sam. Tenhle mod neni nicim nijak zvlast zajimavy, protoze ani nestihnete
nasbirat 5x srdicko, aby z vas byl oficialni audition par, ale kdyz zrovna nemate kde hrat a
nekdo vas prizve, proc ne.