|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: ne, 24.srpen 2008, 20:41 |
|
|
|
Tak puvodne jsem si myslela, ze nam vsem vetsinou pujde jen o songy, ale musim rict, ze Mungyo 3 je proste krasne a roztomile a vubec. Paradni grafika (hlavne ta motajici se koule se sipkama u vysledku ), background videa. Fakt si s tim hodne vyhrali a jsem z toho dost nadsena.
Skoda jen, ze hre samotne neco chybi (hlavne 2. hrac a moznost hrat vice na presnost).
Na druhou stranu nektere veci ma "navic" - napr. uvadena delka pisnicky; menu, o kterem byste nerekli, ze je to puvodni SM; "I love you baby" (nejen) stepchart na PRO ...
|
|
| | |
Kirara
Uživatel
|
Zaslal: ne, 24.srpen 2008, 22:17 |
|
|
|
Xsofte, že budou vydávat songpacky jsem viděl, myslel jsem to spíš pro zajímavost, bo mě dostalo jak u minulé verze to bylo decryptované prakticky v den vydání
Jo když jsem to viděl není to vůbec špatné, odvedli kus skvělé práce, ale... je to zkrátka pořád jiná hra, je o něčem jiném. Hlavně zobrazení výsledků, tj. jen kolik šipek z kolika jsem dal, mě něják neuspokojuje, ani nevím jak velké je okno, takže to nemůžu s ničím poměřit - kdybyste věděli sdělte. Nebaví mě Fail uprostřed songu, vadí mi, když kvůli obtížnější pasáži nemůžu dokončit písničku. Absence druhého hráče to degraduje na "takové to domácí skákání" a to už mě delší dobu nebaví. Tedy né, že nebaví, ale nedonutí mě to všeho nechat a jít skákat. Nepříjemnost je také absence jakéhokoliv nastavení krom ovládání. Aspoň rozlišení by se mohlo někde nastavovat. Ne každý se pustí editovat 'GamePrefs.ini'.
BTW, není zvláštní, že se léčí jeden život po každém úspěšném freezu a jinak až po 50 combo? Trochu zvláštní poměr.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 4 z 7
|
|
|
| |