DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Akicon 11.-13.11. 2005
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Placky ?
Bilou
38%
 38%  [ 7 ]
Cernou
61%
 61%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 18

Sheila DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Molik: A na mě se ve výčtu tradičně zapomíná :evil: Sice jsem nebyla v sobotu večer, ale... Laughing
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SheilaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Citovat
reportaz z akiconu 2005 (jo, byl sem tam i kdyz me Molik nejmenovala Sad ) :

Patek - Tak sem si tak rano v klidku vstal, juknul do diare a co nevidim - schuzka s chlapkem z weetecu ohledne webu. No co, rekl jsem si, aspon se dozvim neco zajimavyho ohledne zakazky a tak sem pln optimismu vyrazil do skoly a na schuzku. Kdyz si tak pobyvam v prostorach skolnich, napadlo me, ze bych se na ten akicon moh podivat uz jenom ciste ze zvedavosti. Puvodne jsem to v planu vubec nemel, chtel jsem vykend stravit bud pracovne v phpku nebo relaxacne (tj. rozbihani divx a dvd filmu na mojim ciste linuxoidnim kompiku). Ale co, zmena je zivot. Navic na conu sem jeste nebyl. Tak kdyz jsem dorazil v pul paty domu (tj. o hodinu a pul pozdejc nez jsem chtel, nebot se schuzka odlozila a domu a zpatky bych to uz nestih) sebral jsem prachy a hura na nakup veci. nejaky piti, rohliky, sejra a rajcata musej stacit (varovani pro ostatni - na jeden den jo, na 3 ani omylem Smile ). Kdyz sem se vratil z nakupu, vsechno pripraveny pro me (tj. 1 osobu) prohlasil muj milovanej braska, ze pojede se mnou. No co, protestovat nemuzu tak proc ne. A jelo se - s Cloudem sem mel sraz za pet minut sest dole na Namesti Republiky v metru. Kupodivu jsme dorazili relativne i vcas. Po mensim hledani mista konani jsme dorazli na misto, kde jsme potkali Molika a nekolik dalsich lidi, na ktery si tedka nevzpomenu (timto se jim take omlouvam). Po vystani fronty jsme se dostali nahoru, obhlidli teren a zdrhli na AMVcka a zahajeni. Patek se nesl ve znameni anime (ddrko moc nebezelo, aspon co jsem si vsimnul).

Sobota - Dnes jsem sel spat. Ve dve rano. (tim myslim v sobotu 02:00 rano, ne nedeli, aby si nekdo nemyslel ze sem preskocil celou sobotu). Vstaval sem nekdy v pul osmy, takze pohodicka. Sice o vykendu spim normalne o dost vic, tedka mi to ani moc nevadilo. K snidani nejakej ten rohlik a protahnout si telo na ddrku. A pak anime - ddrko - "jak se vlastne dela sushi?" - anime. Celej den sem se tesil na vecer, na FF. Ale velky Tux (btw: filip-san: proc nebyly placky s neskrtnutym Tuxem?) mi ten film nepral. Ac zacinal kolem pul osmy, asi 10 minut po zacatku sem usnul a vzbudil sem se az na konci. No co, aspon mam co stahovat.

Nedele - Dnes jsem se spat taky. Sice uz v pul druhy, ale za to spokojene (a do nechutny kosi. Kdo jste spal v kinosale - byla tam fakt kosa nebo se mi to zdalo?) Dneska mi slo o jedine - 4. dil Muze z Metra. Takovej serial, kterej je nadhedrnej a hlavne (teda nevim jestli se tim mam chlubit) - v hrdinovi se poznavam. Akorat u me to neni anime ale kompy. A taky jsem o 5 let mladsi. Ale jinak to sedi dokonale. Mozna az moc.

Tak, to by bylo asi tak vsechno. Vim ze jsem na spoustu veci zapomel a spoustu vynechal (treba Clouduv turnaj nebo Jak balit japonske kocky a jine veci) ale o tom snad napise nekdo jinej
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Filip-san DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Sniper napsal:
reportaz z akiconu 2005 (jo, byl sem tam i kdyz me Molik nejmenovala Sad ) :

Placky by byly v pripade, ze by se jich objednalo vic a ja je tusiz delal jakozto zalozni.. nebo kdyby si je nekdo objednal a pak mi tu objednavku odrekl

Densha je super, zejo ? Very Happy

A ta kosa se ti nezdala - ona tam totiz narozdil od ostatnich mistnosti bezelo poradne vetrani
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Filip-sanOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Falco DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Jinak ja patrim k tem novejm z japonskeho setkani Twisted Evil, jenom pro upresneni...
Sniper: ehm... vykend mi prislo docela vtipny, nerikam ze nechybuju, ale verim ze to byl preklep Laughing (neber to utocne, ale me to nedalo na to upozornit)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele FalcoOdeslat soukromou zprávuICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

peterxxl DDR portal
Anonymní

Citovat
muj prvni post tady Smile

takze con byl supek... super lidi... program taky nebyl nejhorsi...

urcite potesila wifinka zadarmo....

v tomhle tydnu se pustim do stavby hardpadu... uvidime jak to dopadne
Pulda DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
^_^ Vitej na foru a hodne stesti v hrani DDR i stavbe padu.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele PuldaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailMSN MessengerICQ
molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Sheila napsal:
Molik: A na mě se ve výčtu tradičně zapomíná :evil: Sice jsem nebyla v sobotu večer, ale... Laughing

Ja psala jeste za patek Smile V sobotu jsem nebyla tak nevim zeee, cekala sem ze to nekdo povolanejsi dopise za me ...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele molikOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Molik: Asi napise, ale bude to opet chvilku trvat.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Tak tady jsou fotky ode me, hodne tam toho chybi, dulezitou sobotu jsem nebyla, ale kouknete Smile
Arrow http://www.molik.go.cz/Foto/AkiCon2005/
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele molikOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Sheila DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Molík: Ty fotky jsou fajný, ale ta poslední je od tebe docela podpásovka Laughing
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SheilaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Seqoy DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Já si myslím, že na tý poslední Martinovi úplně skvěle vlajou vlasy:))
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SeqoyOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Myslim ze ta posledni je pekna
Sheila DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Molík: Ehmm... můj pohle na obrazovku je docela libový... a neříkej mi, že se mi nepovedla ani jedna z těch tvých fotek na twister moodu Razz
molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Nepovedla neni to spravne slovo ... nic se nevyfotilo
Filip-san DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
molik napsal:
Nepovedla neni to spravne slovo ... nic se nevyfotilo

Ale alespon jsi poradne zachytila cast s DDR, o kterou na tomto foru jde..

Fotek z tehle akce existuje mnohem vic
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Filip-sanOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Akicon 11.-13.11. 2005